Πόλο

Γενηδουνιάς στο sport-fm.gr: «Θέλουμε να κατακτούμε όλους τους τίτλους»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ντίνος Γενηδουνιάς, μίλησε στο sport-fm.gr για την μεγάλη νίκη με 12-7 επί της Βουλιαγμένης που χάρισε στους «ερυθρόλευκους» την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Έτοιμος για τον 31ο τελικό αλλά και την 24η κατάκτηση του Κυπέλλου της ιστορίας του είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από ένα συγκλονιστικό ημιτελικό κόντρα στην Βουλιαγμένη επικράτησαν 12-7 με τον αρχηγό, Ντίνο Γενηδουνιά, να είναι ο MVP πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα τα οποία επιτεύχθηκαν σε σημεία «κλειδιά».

Ο πολύπειρος περιφερειακός των Πειραιωτών και της Εθνικής ομάδας μίλησε στο sport-fm.gr τόσο για τον ημιτελικό, όσο και για το «αιώνιο» ντέρμπι του τελικού. Επιπροσθέτως αναφέρθηκε και στην... σωρεία τίτλων που δεν χορταίνουν να κατακτούν οι «ερυθρόλευκοι» ενώ έστειλε μήνυμα και στον κόσμο της ομάδας.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Ντίνου Γενηδουνιά:

«Φυσικά και στόχος πλέον είναι το 24ο Κύπελλο της ιστορίας μας. Λέγεται Final 4 γιατί έχει δύο παιχνίδια και σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Για το γεγονός ότι ο τελικός θα είναι το ντέρμπι των «αιωνίων»:
«Πρώτα από όλα να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στη Βουλιαγμένη η οποία ήταν αξιόμαχη σήμερα. Σημαντικό το ότι παίζουμε με τον Παναθηναϊκό στον τελικό. Στα χαρτιά είμαστε το φαβορί αλλά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον τελικό για 32 λεπτά, να μπούμε δυνατά και να κατακτήσουμε ακόμη μια κούπα. Δεν χορταίνουμε τίτλους. Κάθε χρονιά είναι ξεχωριστοί και θέλουμε να τα κατακτούμε όλα».

Για την παρουσία του κόσμου:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που ήταν εδώ. Τους θέλουμε και αύριο δίπλα μας, πάντοτε κόσμια για να χαρούμε όλοι μαζί αυτή τη γιορτή για το πόλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x