Πόλο

Γενηδουνιάς: «Το πιο σημαντικό ματς έως τώρα, υποχρέωση η νίκη»

Μονόδρομος για τον Ολυμπιακό η νίκη απέναντι στην Μπαρτσελονέτα, σύμφωνα με τον Ντίνο Γενηδουνιά, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του αντιπάλου.

Κομβικής σημασίας χαρακτήρισε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελονέτα για την 4η αγωνιστική του Champions League που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (30/11) στις 19:15 στο Παπαστράτειο, ο Ντίνος Γενηδουνιάς.

Με τον διεθνή πολίστα των «ερυθρολεύκων» να κάνει λόγο για υποχρέωση της ομάδας του να κερδίσει το ματς και να αναφέρεται στις απουσίες που υπάρχουν.

«Κατά τη γνώμη μου, είναι το πιο σημαντικό ματς που έχουμε παίξει έως τώρα. Έχουμε φέρει τρία θετικά αποτελέσματα, αλλά δεν σημαίνουν τίποτα, αν δεν κερδίσουμε την Τρίτη κόντρα στην Μπαρτσελονέτα. Είναι υποχρέωσή μας να κερδίζουμε εντός έδρας, μέσα στο Παπαστράτειο. Και πρέπει να το κάνουμε, αν θέλουμε να είμαστε στην κορυφή του ομίλου», ανέφερε αρχικά στο επίσημο site του Ολυμπιακού.

Και συμπλήρωσε: «Αγωνιζόμαστε με τις δύο γνωστές απουσίες του Ράντοβιτς και του Κολόμβου, αλλά έχουμε βρει τρόπους να τις καλύψουμε. Η Μπαρτσελονέτα είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, παίζει κι αυτή με απουσίες και, όπως είπα πριν, πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να κερδίσουμε, για να συνεχίσουμε το θετικό σερί και να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x