Πόλο

Πέρασε θριαμβευτικά από το Ντουμπρόβνικ και ετοιμάζεται για τα προημιτελικά ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα της Γιουγκ (5-15) στο Ντουμπρόβνικ και έκανε άλμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League!

Πέρασε άνετα από το Ντουμπρόβνικ και βρίσκεται μια ανάσα από τις οκτώ καλύτερες ομάδες του Champions League στο πόλο ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 15-5 της Γιουγκ στην Κροατία και ανέβηκαν στους 8 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τη σημερινή του αντίπαλο, και ουσιαστικά είναι μια ανάσα από το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης!

Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν με 3-2 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου. Στο δεύτερο, όμως, είχαν εξαιρετική παρουσία στην άμυνα, με αποτέλεσμα να μην δεχθούν ούτε γκολ, ενώ με δύο τέρματα του Γενηδουνιά, πήγαν στην ανάπαυλα με το υπέρ τους 5-2.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Ολυμπιακός μπήκε ξανά πολύ δυνατά και αφού πρώτα έκανε το 3-7, στη συνέχεια έφτασε και στο 4-9 (το οποίο ήταν και το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το τρίτο οκτάλεπτο), με τους Γενηδουνιά-Φουντούλη να πρωταγωνιστούν.

Έτσι, μετέτρεψαν το υπόλοιπο της αναμέτρησης σε τυπική διαδικασία, ενώ με ακόμη καλύτερη άμυνα και επίθεση-φωτιά, ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση στο +10 (5-15) και έκαναν άλμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League!

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-5, 4-9, 5-15



Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Βιέκοσλαβ Κόμπετσακ): Πόπαντιτς, Πρκότσα, Πάβλιτς, Λάζιτς 1, Γιόκοβιτς 1, Βουκόγιεβιτς 1, Μοτσάρα, Καμπάνας Πεγκάδο, Κρίζιτς 1, Μπούριτς 1, Γκργκούγεβιτς, Ζούβελα, Γιούρισιτς.

Ολυμπιακός (Χρβόγιε Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ 1, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Αλαφραγκής 1, Γκίλλας, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς.

Η βαθμολογία
1.Προ Ρέκο 12
2.Ολυμπιακός 8
3.Γιουγκ 4
4.Ντιναμό Τιφλίδας 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x