Πόλο

Ισόπαλο το ντέρμπι, πρώτη απώλεια για Γλυφάδα

Πρώτη φετινή απώλεια βαθμών για τη Γλυφάδα, η οποία ήρθε ισόπαλη 11-11 με τη Βουλιαγμένη εντός έδρας σε εξ αναβολής ματς της ένατης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών.

Γλυφάδα και Βουλιαγμένη ήρθαν ισόπαλες 11-11 στην έδρα της πρώτης στο εξ αναβολής τοπικό ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών, με τους γηπεδούχους να γνωρίζουν την πρώτη απώλεια βαθμών σε 13 αγώνες και τους φιλοξενούμενους να μένουν στο -8 από την κορυφή, αλλά να έχουν και δύο ματς λιγότερα.

Η Γλυφάδα προηγήθηκε 11-9 με τη Φουντωτού 2’:43’’ πριν τη λήξη, αλλά η Σάντα στο 1’:38’ και η Τανκέεβα στα 55’’ ισοφάρισαν το ματς.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η Γλυφάδα προηγήθηκε 6-5 στο ημίχρονο, ήταν συνεχώς μπροστά, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα στο τελευταίο λεπτό.

Η Ειρήνη Νίνου με τα τέσσερα σημερινά γκολ έφτασε τα 49 στο φετινό πρωτάθλημα.


Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-3, 3-2, 2-4

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Νίνου Παναγιώτα 2, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Νίνου Ειρήνη 4, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κούλχας 1, Φουντωτού 1, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 2, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Χυδηριώτη 1, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ριντζ 1, Τανκέεβα 2, Πάτρα 2, Καλαϊτζή, Διαμαντοπούλου 3, Σάντα 2, Αγγελίδη, Μαυρωτά, Καλογεροπούλου, Ανδρεάδη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x