Πόλο

«Έπνιξε» τη Γλυφάδα και ετοιμάζεται για «στέψη» και τρεμπλ o Ολυμπιακός

Με εμφατικό τρόπο, ο Ολυμπιακός νίκησε 18-8 τη Γλυφάδα στα νότια προάστια στον δεύτερο τελικό της Α1 πόλο γυναικών και, με 2-0 νίκες στη σειρά, πλησιάζει στην κατάκτηση του φετινού τρεμπλ.

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» 18-8 τη Γλυφάδα εκτός έδρας στον δεύτερο τελικό της Α1 πόλο γυναικών και έκανε το 2-0 στη σειρά, οπότε χρεάζεται άλλη μια νίκη για να στεφθεί ξανά πρωταθλητής, κάτι που μπορεί να πετύχει την ερχόμενη Πέμπτη στο «Πέτρος Καπαγέροφ» στον τρίτο τελικό.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκες» ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τρεμπλ μετά το Κύπελλο και την Ευρωλίγκα. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός πάει για το ένατο σερί και 13ο συνολικά πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Ο Ολυμπιακός με υποδειγματική λειτουργία στην παίκτρια λιγότερη στο πρώτο οκτάλεπτο πήρε μια σημαντική διαφορά. Σε αυτό το διάστημα, έβγαλε άμυνα πέντε φορές στο αριθμητικό πλεονέκτημα της Γλυφάδας και βρήκε τα γκολ από τις Ξενάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου και Κρίστμας.

Στη συνέχεια, οι πρωταθλήτριες Ευρώπης έφτασαν στο 6-0 στο 8’ με πολλές επιθετικές λύσεις, η διαφορά σταδιακά ανέβαινε και έφτασε στο 10-3 στο ημίχρονο και σε διψήφια επίπεδα στη συνέχεια.


Τα οκτάλεπτα: 0-4, 3-6, 2-4, 3-4

ΑΝΟΓ (Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Π. Νίνου, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Ειρ. Νίνου 2, Αντωνιάδη 2, Κολιτσοπούλου, Κούλχας, Φουντωτού, Γαλιατάτου, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου

Ολυμπιακός (Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Σλίκινγκ 1, Ελευθεριάδου, Κανετίδου, Ξενάκη 3, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου 2, Χαλδαίου, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας 5, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου, Τριχά, Τορνάρου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x