Πόλο

Παρελθόν από Γλυφάδα ο Κατρουζανάκης, πάει Μάλτα

Παρελθόν από τον πάγκο της Γλυφάδας αποτελεί από την Τρίτη ο Γιάννης Κατρουζανάκης, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η διοίκηση του ΑΝΟΓ.

Στη Μάλτα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Κατρουζανάκης. Ο τεχνικός της Γλυφάδας υπέβαλε την παραίτησή του από το «τιμόνι» του ΑΝΟΓ, αφού συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία συλλόγου της νησιωτικής χώρας και με την ομάδα των νοτίων προαστίων να τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

Αντικαταστάτης του Κατρουζανάκη στον πάγκο θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Γιώργος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Γλυφάδας ανακοινώνει την αποχώρηση του προπονητή της ομάδος ανδρών του συλλόγου μας, Γιάννη Κατρουζανάκη. Ο σύλλογος μας, πιστός στην διαχρονική ανάδειξη αθλητών και προπονητών, δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη της επαγγελματικής καριέρας του Γιάννη.

Η οικογένεια του ΑΝΟΓ αποχαιρετά ένα φίλο του συλλόγου, ένα υπόδειγμα προπονητή και χαρακτήρα και του εύχεται τα καλύτερα στο νέο βήμα της προπονητικής του σταδιοδρομίας.
Τον ευχαριστούμε για όλα όσα μας προσέφερε. Παράλληλα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την πρόσληψη ως πρώτου προπονητή της ομάδος μας του Γιώργου Παπαδόπουλου, μέχρι πρότινος βοηθού του Γιάννη, που αναδείχθηκε ως αθλητής εντός του σωματείου μας.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο και του ευχόμαστε κάθε δυνατή επιτυχία στο έργο του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x