Πόλο

Στους τελικούς με τον Ολυμπιακό η Βουλιαγμένη!

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 6-4 εκτός έδρας του Περιστερίου και θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή κόντρα στον Ολυμπιακό!

Αν και ο ΓΣ Περιστερίου αντιστάθηκε σθεναρά στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών, ο ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε τη μεγάλη νίκη με 6-4 και προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με πλεονέκτημα έδρας. Οι Περιστεριώτες θα παίξουν στον μικρό τελικό, με μειονέκτημα έδρας, απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ματς με κλειστές άμυνες έγινε στο Περιστέρι. Η Βουλιαγμένη βρήκε λύσεις επιθετικές σε κρίσιμα σημεία και έλεγχε τον ρυθμό προηγούμενη με ένα και δύο γκολ, ενώ ήταν πολύ καλή στην άμυνα στον λιγότερο. Στο 5-4 και στο τελευταίο λεπτό, το Περιστέρι έχασε ευκαιρία με παίκτη παραπάνω για να ισοφαρίσει και οι σύγχρονοι «μπέμπηδες» του Λαιμού πέτυχαν το τελικό 6-4 υπέρ τους, 5 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη με τον Γκιουβέτση.

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-2, 0-2, 2-1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς, Φάρμερ 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Αγκόρτσας 1, Καρούντζος 1, Μιρόνοφ, Κλήμος, Τζώρτζης, Τσαγκάρης, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
(Χέρβο Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 1, Τρούλος, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης 1, Λόζινα 1, Μπάσιτς 2, Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x