Πόλο

Η αποστολή της Εθνικής πόλο ανδρών για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Τα ξημερώματα της Δευτέρας θα ταξιδέψει για το Λος Άντζελες η Εθνική πόλο ανδρών, ώστε να συμμετάσχει στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, 30 Ιουνίου- 2 Ιουλίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής πόλο ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, ανακοίνωσε την Πέμπτης τους «15» εκλεκτούς» του για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Καλιφόρνια, 30 Ιουνίου-2 Ιουλίου. Αυτοί είναι οι εξής: Μανώλης Ζερδεβάς, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στάθης Καλογερόπουλος, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Γιάννης Αλαφραγκής, Άγγελος Βλαχόπουλος, Μανώλης Σολανάκης, Αριστείδης Χαλυβόπουλος

Την ομάδα θα συνοδεύουν, εκτός από τον Θοδωρή Βλάχο, ο συνεργάτης του, Τάσος Σχίζας, ο φυσιοθεραπευτής, Αλέξανδρος Κολιάτος κι ο αναλυτής, Χρήστος Κοδέλας.

Στο Λος Άντζελες θα βρεθεί και ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, ως μέλος του μπιρό της World Aquatics.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Με το μυαλό στο Παγκόσμιο της Φουκουόκα και χωρίς να σταματήσουμε τη σκληρή προετοιμασία μας, θα ταξιδέψουμε στο Λος Άντζελες για την τελική φάση του World Cup. Θα δώσουμε τρία παιχνίδια, γνωρίζοντας προς το παρόν μόνο τον πρώτο αντίπαλό μας, που είναι η Ουγγαρία.

Θα προσπαθήσουμε να αγωνιστούμε σωστά και με πολλή διάθεση, έτσι όπως κυλάει μέχρι στιγμής η προετοιμασία μας. Φυσικά, θα επιδιώξουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και την καλύτερη θέση μας στην κατάταξη του τουρνουά. Κι επιβάλλεται να διαχειριστούμε σωστά, ατομικά ο καθένας και ομαδικά, το μακρινό αυτό ταξίδι στην Αμερική, λίγες μόλις μέρες πριν από την αναχώρησή μας για ακόμη ένα μακρινό ταξίδι, αυτό στην Ιαπωνία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x