Πόλο

Πάει Παγκόσμιο Κύπελλο υγρού στίβου η Μιμίδη

Λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου υγρού στίβου της Ντόχα, ο Καναδάς έκανε γνωστή τη 15άδα της εθνικής πόλο γυναικών και στις «εκλεκτές» περιλαμβάνεται κι η Μαρίλια Μιμίδη του ΝΟΒ.

Με μια ελληνική σίγουρα παρουσία θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο πόλο της Ντόχα τον ερχόμενο Φλεβάρη, αφού η Μαρίλια Μιμίδη της Βουλιαγμένης κλήθηκε στην εθνική ομάδα του Καναδά. Η 26χρονη άσος έγινε διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της Βόρειας Αμερικής το 2017 κι από τότε δεν έχει χάσει μεγάλη διοργάνωση με το σκουφάκι του.

Ο Καναδάς συμμετέχει στον τέταρτο όμιλο μαζί με την Ιταλία, τη Νότια Αφρική και την τρίτη του Ευρωπαϊκού του Αϊντχόφεν που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Γενάρη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Παραντέλο, κάλεσε για τη διοργάνωση της πρωτεύουσας του Κατάρ τις: Βέρικα Μπακότς, Σερένα Μπάουν, Φλόραν Κάρολ, Αξέλ Κρεβιέ, Τζέσικα Γκάουντρολτ, Ντάφνε Γκεβρεμόντ, Σέι Λαρός, Ράε Λέκνες, Ελίς Λεμάι-Λαβοΐ, Μπλερ Μακντάουελ, Χέιλι ΜακΚέλβεΐ, Μαρίλια Μιμίδη, Κίντρεντ Πολ, Κλάρα Βούλπισι, Έμα Ράιτ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x