Πόλο

Με ηρωίδα τη Χικάρου η ΝΕΠ πήρε στο τέλος το θρίλερ της Ηλιούπολης

Με τη Χικάρου Σιτάρα να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι 25 δεύτερα πριν το τέλος, η ΝΕΠ πήρε τη νίκη κόντρα στην Ηλιούπολη για την 7η αγωνιστική της Water Polo League Women.

Η Χικάρου Σιτάρα ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που θα έδινε τη νίκη στη ΝΕ Πατρών 25 δεύτερα πριν από το φινάλε και με περίσσεια ψυχραιμία διαμόρφωσε το 7-6 επί της Ηλιόπουλης, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Water Polo League Women.

Σε ένα πολύ κλειστό ματς, η ομάδα της Πάτρας προηγήθηκε 3-1, ωστόσο με ένα σερί 3-0 η Ηλιούπολη πέρασε μπροστά στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου.

Η ΝΕΠ έκανε στη συνέχεια το δικό της σερί παίρνοντας προβάδισμα εκ νέου με 6-4, αλλά η Ηλιούπολη δεν έμελλε να πέσει τόσο εύκολα, ισοφαρίζοντας σε 6-6 δυο λεπτά πριν το τέλος.

Η φουνταριστή της εθνικής Ιαπωνίας, όμως, είπε την τελευταία λέξη και με το πέναλτι έκανε το 7-6, δίνοντας τη νίκη στη ΝΕΠ. Η Χικάρου είχε 2 γκολ, όσα και η Τσόκα, ενώ από το σύνολο του Στάθη Φανού δύο φορές δίχτυα βρήκε η Κοτσάφτη.

Tα oκτάλεπτα: 1-1, 1-2, 2-1, 2-3.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x