Πόλο

Τρίτη νίκη για τον ΠΑΟΚ, πέρασε από το Ηράκλειο ο ΝΟ Λάρισας

Για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, ΠΑΟΚ και ΝΟ Λάρισας, πήραν σπουδαία διπλά κόντρα σε Ηλυσιακό και ΝΟ Ρεθύμνου, αντίστοιχα.

Με ένα καταπληκτικό τελευταίο οκτάλεπτο (6-0) ο ΠΑΟΚ πήρε μια σπουδαία νίκη στο Ιλίσιο επί του Ηλυσιακού 11-4 για την 20η αγωνιστική. Ο γηπεδούχος προηγήθηκε 4-3, 3:17 από τη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου, αλλά η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στο «Δικέφαλο» που έφτασε στην τρίτη φετινή νίκη (πρώτη εκτός έδρας) με ένα σερί 8-0.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν η Βασιλική-Ραφαέλα Λασκαρίδου με πέντε τέρματα (τα τρία στην τελευταία περίοδο). Ο ΠΑΟΚ έφτασε έτσι τους 10 βαθμούς και στη 10η θέση, ενώ ο Νηρέας με επτά βαθμούς έμεινε στην ενδέκατη θέση. Στο πρόγραμμα, υπάρχει και το παιχνίδι των δυο ομάδων στο Χαλάνδρι (9-9 ο αγώνας του πρώτου γύρου στη Θεσσαλονίκη). Ο Ηλυσιακός δεν έχει ακόμα πόντο. Η Ελίζα Παναγιότι πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας της.

Τα οκτάλεπτα: 1-1,1-1, 2-3, 0-6

HΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Κανταλέα, Νικολακοπούλου, Κουτίνιο, Μοσκοφίδου, Πάτερου, Κωνσταντά, Μπακομήτρου 1, Σκαρπαλέζου Ο., Θαλασσινού, Σκαρπαλέζου Ν., Λιαπάκη, Ρηγοπούλου, Σαράκη, Παναγιότι 3.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Φορίδου, Γραικού, Ακιμπάγιεβα 3, Ασκερίδου,Ταυρίδου, Λαμπρούση, Κάιζερ 1, Φραγκιά 1, Ντόνα, Λασκαρίδου 5, Μανίκα, Συκά, Παρασκευοπούλου, Στόγιου 1.


Με 12-8 επικράτησε ο ΝΟ Λάρισας του ΝΟ Ρεθύμνου στο Ηράκλειο, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής. Η κρητική ομάδα προηγήθηκε 2-1 και αργότερα (στο δεύτερο πλέον οκτάλεπτο) ισοφάρισε 4-4. Από εκεί και πέρα η ομάδα της Θεσσαλίας πήρε το προβάδισμα, έκλεισε το ημίχρονο με 6-4 και κράτησε μέχρι το τέλος τη διαφορά μέχρι και τέσσερα τέρματα.

Από τρία γκολ για τον νικητή σημείωσαν οι Μελίνα Καρυπίδου και Κάθριν Ρότζερς. Από δύο γκολ για τον γηπεδούχο πέτυχαν οι Νίκη Τσιουγκρή και Ηρώ Φραγγελάκη.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-3, 2-3, 2-3

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ανέστης Πεσματζόγλου): Καραγιάννη, Μακ Κι 1, Αμορόζα 1, Κυριακάκη 1, Φαρμάκη 1, Τσιουγκρή 2, Φραγγελάκη 2, Τσακωνάκη, Μυριοκεφαλιτάκη Στ.,Λαμπαθάκη Δημ.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Γαλανόπουλος): Ζαφειράκη, Κοκκίνου, Tουλουμτζίδου 1, Τζελέπη 1, Καρυπίδου Μελίνα 3, Κολτσίδα 2, Σακελλαρίου, Γαλανοπούλου, Ρότζερς 3, Καρυπίδου Ηρώ – Βασιλεία 2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x