Πόλο

Ανέβηκε κορυφή με ανατροπή ο Υδραϊκός

Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ο Υδραϊκός νίκησε 12-9 τον Ηλυσιακό στα Ιλίσια για την τέταρτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του ομίλου 1-8 της Α1 πόλο ανδρών κι ανέβηκε με +1 στην κορυφή.

Ο Υδραϊκός νίκησε 12-9 τον Ηλυσιακό στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο στο ματς που ολοκλήρωσε την τέταρτη αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του ομίλου 1-8 της Α1 πόλο ανδρών και βρέθηκε στην κορυφή του γκρουπ με +1 από τη δεύτερη Γλυφάδα, αφήνοντας τους «κιτρινόμαυρους» στην προτελευταία θέση.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με +2 και 6-4 στο ημίχρονο. Στη συνέχεια, το ματς έγινε ντέρμπι, αλλά με μεγάλη αντεπίθεση στο φινάλε ο Υδραϊκός, με κορυφαίους τους Σουζούκι, Τακάτα και Ρομπόπουλο, έφτασε στη νίκη.


Οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 2-3, 1-5

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Γκανάτσιος 1, Κρανιάς, Μπομπός 2, Μοσχοβέλης, Λεμπέσης, Δήμου Π., Καραβιώτης 3, Τουμπούρος, Τσιστράκης 1, Ξυλάς, Αράκι 1, Ασβέστης, Σφηκάκης, Αράι 1

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Τακάτα 1, Παπαδημητρίου, Γκαράνης 3, Σουζούκι 3, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος 2, Δημακόπουλος, Λιαπάκης 2, Ζώρζος, Μπερτόλης, Μητράκης, Μακαντάνης, Μουρατίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x