Πόλο

«Ασημένια» η Εθνική πόλο κορασίδων στο Παγκόσμιο

Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της Ισπανίας η Εθνική πόλο κορασίδων κι έχασε 4-10 στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Ζάγκρεμπ από την Ισπανία, παίρνοντας τη δεύτερη θέση.

Πάλεψε όσο μπορούσε η Εθνική πόλο κορασίδων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε 4-10 από την Ισπανία στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Ζάγκρεμπ και πήρε τη δεύτερη θέση στη διοργάνωση.

Η Ελλάδα προηγήθηκε με την Κρασσά, η Ισπανία ισοφάρισε στα μέσα του πρώτου οκτάλεπτου κι η Καραγιάννη έκανε το 2-1 στα 4’07’’ πριν τη λήξη του δεύτερου οκτάλεπτου. Οι Ισπανίδες με σερί 2-0 έκαναν το 2-3 και με παίκτρια παραπάνω φτάσαμε στο 2-4 στην ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Η Μουνιόθ έκανε το 2-5 στα μέσα της τρίτης περιόδου και το 2-6 «έσβησε» τις ελπίδες των διεθνών μας. Οι Ισπανίδες έφτασαν στο 2-7 και στο 2-8. Η Κρασσά έκανε το 3-8 κι η Ντιούλη το 4-8, όμως οι Ισπανίδες έφτασαν σε δύο ακόμα τέρματα για το τελικό αποτέλεσμα.


Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-3, 0-4, 2-2

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Τσόκας): Σαλέχ – Γανίμη, Κεπενού, Μούζη, Μπίκου, Κουνδουράκη, Σταυρίδου, Καραγιάννη 1, Κρασσά 2, Βάλβη, Μπιτσάκου, Ντούλη 1, Χέλμη, Λουπάκη

ΙΣΠΑΝΙΑ: Βακέρο, Άντον 2, Χέβελ Μεντίνα, Μάνσο, Γιουράντο, Ρουίθ, Φρίγκολα 3, Ντίαθ 1, Φερνάντεθ 1, Μουνιόθ 1, Πινέντα 1, Παγιάρες 1, Πέρεθ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x