Πόλο

Κάκαρης: «Δεν ήταν αυτό που στοχεύσαμε όταν ήρθαμε, αλλά πρέπει να είμαστε περήφανοι»

Οι δηλώσεις του Κώστα Κάκαρη μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Ιστορία έγραψε το βράδυ της Κυριακής (25/01) η Εθνική πόλο Ανδρών, η οποία διέλυσε με σκορ 12-5 την Ιταλία στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου και κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της ιστορίας της στη διοργάνωση!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Κάκαρης δήλωσε περήφανος για την πορεία της «γαλανόλευκης», τονίζοντας ωστόσο ότι η Ελλάδα στόχευσε σε κάτι καλύτερο στη διοργάνωση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Δεν ήταν αυτό που στοχεύσαμε όταν ήρθαμε, αλλά τουλάχιστον πήραμε το πρώτο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην ιστορία μας, και νομίζω πρέπει να είμαστε περήφανοι.

Νομίζω ότι επανήλθαμε στο πώς παίζαμε σε όλο το Ευρωπαϊκό. Σε ένα ματς δεν παίξαμε έτσι και το πληρώσαμε. Πρέπει να πάμε παρακάτω, κρατάμε αυτό το μετάλλιο και μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Ελπίζω να γραφτεί καλύτερη ιστορία με άλλα γράμματα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x