Πόλο

Καμμένου: «Βελτιώσαμε την άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο»

Στη δυσκολία του ματς και στην ποιότητα της Ουγγαρίας στάθηκε η Αλεξία Καμμένου μετά τη νίκη της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών επί των Μαγυάρων στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού.

Η Αλεξία Καμμένου τόνισε πως η Εθνική πόλο γυναικών βρήκε τη δύναμη να βελτιωθεί στην επίθεση κόντρα στην Ουγγαρία και ζήτησε να μην ξεγελαστούν για τη δύσκολη συνέχεια, όπου υπάρχουν απαιτήσεις ως δευτεραθλήτριες Ευρώπης, ενώ ζήτησε βελτίωση, συγκέντρωση και να δουν τα λάθη τους.

Αναλυτικά: «Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ μεγάλη αντίπαλο. Το παιχνίδι θέλει μεγάλη ανάλυση, να κοιτάξουμε πρώτα την ομάδα μας γιατί κάναμε πολύ μεγάλα λάθη στην αρχή στην άμυνα, μετά βελτιωθήκαμε, είχαμε το ψυχικό σθένος να βελτιωθούμε πολύ επιθετικά και να σημειώσουμε πολύ κρίσιμα γκολ.

Αυτό το παιχνίδι δεν σημαίνει τίποτα, μην ξεγελιόμαστε όπως κάποιες άλλες φορές και μας έχει στοιχίσει, είναι απλά ένα παιχνίδι ομίλου. Κι άλλες φορές ξεκινήσαμε καλά και στο κρίσιμο παιχνίδι δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Ο δρόμος είναι μακρύς, θα διεκδικήσουμε να βρεθούμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, έχουμε έρθει ως δευτεραθλήτριες Ευρώπης κι, έτσι παίξαμε τουλάχιστον στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Θα συγκεντρωθούμε, θα δούμε τα λάθη μας, θα βελτιωθούμε και μέχρι το τέλος με προσήλωση και ταπεινότητα θα παλέψουμε για αυτό που έχουμε έρθει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x