Πόλο

Καμμένου: «Έδειξαν ανοχή στο σκληρό παιχνίδι οι διαιτητές»

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε η Αλεξία Καμμένου μετά την ήττα της Εθνικής πόλο γυναικών από την Αυστραλία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης.

Η Αλεξία Καμμένου τόνισε πως οι διεθνείς πολίστριες ανέτρεψαν το προβάδισμα των Αυστραλίδων και στάθηκε στις πολλές αποβολές που δέχτηκε η ελληνική ομάδ, ενώ κρατά το ότι έδειξαν πως μπορούν να σταθούν στις δυσκολίες και ότι μπορούν να φτάσουν ψηλά.

Αναλυτικά: «Ήταν ένας αγώνας απέναντι σε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, που παίζει πολύ σκληρά, αλλά το περιμέναμε αυτό. Αντιδράσαμε, δείξαμε ψυχικό σθένος, παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ισοφαρίσαμε, και φτάσαμε στη διαδικασία των πέναλτι.

Για να φτάσουμε, όμως εκεί, υπήρχε μια ανοχή των διαιτητών στο σκληρό παιχνίδι της Αυστραλίας, ενώ σε εμάς δίνονταν πολύ εύκολα οι αποβολές. Εκείνο που κρατάμε είναι ότι δείξαμε σημαντικά σημάδια, ότι μπορέσαμε να σταθούμε σε ένα τόσο δυνατό παιχνίδι, στα πέναλτι παίζει ρόλο και η τύχη.

Αυτό δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει μέχρι εκεί τι κάναμε. Αυτά τα παιχνίδια είναι για να δουν τα παιδιά που πατάνε και εμείς οι προπονητές να προχωράμε για να βελτιωνόμαστε. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μου, γιατί το πάλεψαν πάρα, μα πάρα πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x