Πόλο

Καμμένου: «Είχαμε τον ρυθμό που ήθελα στην επίθεση»

Στην επίθεση της Εθνικής πόλο γυναικών στάθηκε η Αλεξία Καμμένου μετά την άνετη επικράτηση για την τρίτη αγωνιστική του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα.

Η Αλεξία Καμμένου τόνισε πως οι αθλήτριες της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών ήταν συγκεντρωμένες κόντρα στην Κίνα, ζήτησε να μην υποτιμήσουν το Καζακστάν το Σάββατο και τόνισε πως θα παλέψουν με την Ιταλία στα χιαστί.

Αναλυτικά: «Επιθετικά, δείξαμε τις αρετές που έχουμε. Είμαι ευχαριστημένη, κυρίως από την επίθεσή μας, ο ρυθμός κι ο πλουραλισμός που είχαμε, έδειξε ότι, αν είμαστε συγκεντρωμένες, μπορούμε να παίξουμε αρκετά καλά, ήταν ένα παιχνίδι ομίλου, προχωράμε».

Η ομοσπονδιακός ρωτήθηκε για το παιχνίδι με το Καζακστάν: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες, ταπεινές να παίξουμε καλά, δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε και σήμερα το κάναμε και, στη συνέχεια, όσο μπορούμε να βελτιώσουμε όλους τους τομείς, ώστε στο κρίσιμο παιχνίδι του χιαστί, που θα μας δώσει το ενδεχόμενο εισιτήριο στην τετράδα, να είμαστε απόλυτα έτοιμες, να ξεπεραστούν, επίσης, και κάποια προβλήματα υγείας που είχαν κάποια κορίτσια».

Για τον προημιτελικό με την Ιταλία αν προκριθεί η ομάδα: «Ένα διαφορετικό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που δεν έχει πάρει την πρόκριση, αλλά έχουμε κάποιο χρονικό διάστημα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε και να παλέψουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x