Πόλο

Καμμένου: «Κάναμε κακή εμφάνιση στην παίκτρια παραπάνω»

Στην κακή εμφάνιση των αθλητριών της Εθνικής πόλο γυναικών στην παίκτρια παραπάνω απέδωσε την ήττα από την Ισπανία η Αλεξία Καμμένου μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Η Αλεξία Καμμένου τόνισε πως η Εθνική πόλο γυναικών είχε ευκαιρίες κόντρα στην Ισπανία κι, ενώ βελτιώθηκε στην άμυνα, συνεχίστηκαν τα επιθετικά προβλήματα, δεν θέλησε να σταθεί στις απουσίες των Ελευθεριάδου και Χυδηριώτη και ζήτησε βελτίωση και συγκέντρωση για τα επόμενα ματς.

Αναλυτικά: «Κακή εμφάνιση ειδικά στα παραπάνω, χάσαμε ευκαιρίες, κέρδισαν οι φουνταριστοί τις αποβολές και τις πετάγαμε και, με εξαίρεση στην αρχή του παιχνιδιού που δείξαμε βελτιωμένα στοιχεία στην άμυνα, θυμηθήκαμε τον κακό μας εαυτό και τις επιπολαιότητες στην επίθεση.

Ξέρουμε ότι δεν μετράει αυτό το παιχνίδι γιατί είναι ομίλου και είχαμε και δυο σοβαρές απουσίες λόγω ασθένειας, τη Νικόλ Ελευθεριάδου και την Ιωάννα Χυδηριώτη, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να σταματήσουμε αυτές τις εμφανίσεις γιατί χαλάνε την ωραία εικόνα που έχουμε δημιουργήσει, αυτή τη φορά με προβληματίζει, πρέπει να συγκεντρωθούμε.

Οι Ισπανίδες, βλέποντας ότι χάνουμε στα παραπάνω, ανοίχτηκαν περισσότερο, παίζει ρόλο στη ψυχολογία. Δεν μπορείς να προχωρήσεις όταν δέχεσαι 17 γκολ, είναι κάτι πρωτόγνωρο. Πλέον, δικαιολογίες δεν υπάρχουν».

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη συμπλήρωσε πως: «Παρόλο το γεγονός ότι είχαμε μια κακή εμφάνιση, δεν μας αντιπροσωπεύει αυτή η διαφορά. Παρόλο που κάναμε μια καλή αρχή, μας στοίχισε το ότι δεχτήκαμε πολλά γκολ, αλλά περισσότερο μας γέμισε απογοήτευση το ό,τι δεν εκμεταλλευτήκαμε τις πολλές φορές που παίξαμε με παίκτη παραπάνω, αν πετυχαίναμε γκολ εκεί η εικόνα του αγώνα θα ήταν διαφορετική, εκεί κρίθηκε αυτή η ευρεία διαφορά στο σκορ.

Από εκεί και πέρα, κοιτάμε τα υπόλοιπα παιχνίδια. Βάσει μαθηματικών δεν θα πάρουμε την πρωτιά του ομίλου, αλλά κοιτάμε τον επόμενό μας αντίπαλο, την Κίνα, και μετά τα προσεχή χιαστί, εκεί πρέπει να παρουσιάσεις το καλύτερό σου πρόσωπο. Το αφήνουμε πίσω γιατί το τουρνουά έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x