Πόλο

Καμμένου: «Το να βάλεις 10 γκολ στην Ολλανδία είναι επίτευγμα, αλλά να φας 15 είναι ανεπίτρεπτο»

Η Αλεξία Καμμένου τόνισε για ακόμα μια φορά την ανάγκη να βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία η Εθνική γυναικών, για να προχωρήσει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Την ανάγκη για βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας τόνισε η Αλεξία Καμμένου, μετά την ήττα με 15-10 από την Ολλανδία, στο φινάλε των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η ομοσπονδιακή τεχνικός μίλησε για τα λάθη που έκανε η «γαλανόλευκη» και σχολίασε αυτά που περιμένει να δει στη συνέχεια.

Αναλυτικά, όσα είπε:
Για την ήττα από την Ολλανδία: «Είχαμε λάθος επιλογές στην επίθεση και φάγαμε γκολ στη κόντρα. Η ολλανδία είναι μια πολύ γρήγορη ομάδα, ξέραμε ότι δεν έπρεπε να της δώσουμε αυτή τη δυνατότητα. Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και είπαμε να παίξουμε ελεύθερα. Άλλο το ελεύθερα και άλλο να κάνουμε αυθαιρεσίες στην επίθεση. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό, γιατί δεν μπορεί να γίνεται αυτό σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Δεν γίνεται η Εθνική να τρώει 15 γκολ, είναι τεράστιο σκορ. Το να βάλεις 10 στην Ολλανδία είναι επίτευγμα, αλλά να φας 15 είναι ανεπίτρεπτο. Οι βεβιασμένες επιλογές μας τους έδωσαν την ευκαιρία να βγάλουν πολύ εύκολα γκολ. Το 4-4 έγινε 8-4 με τρία λάθη και εύκολα γκολ στην κόντρα. Προχωράμε, συγκεντρωνόμαστε, γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Δεν έχει χαθεί κάτι, αλλά δεν θέλαμε αυτή την εμφάνιση. Πρέπει να το ξεχάσουμε, να συγκεντρωθούμε και να διορθώσουμε την άμυνα. Η άμυνα θέλει προσοχή μεγάλη»

Για τα πολλά γκολ που δέχεται η Εθνική και τα λάθη που κάνει: «Την άμυνα τη διορθώσαμε προς το τέλος, αλλά δεχτήκαμε εύκολα γκολ από λάθος επιλογές στην επίθεση. Δώσαμε την ευκαιρία σε μια γρήγορη ομάδα όπως η Ολλανδία να βγάλει εύκολα γκολ στην κόντρα. Η Ολλανδία είναι γρήγορη ομάδα. Όταν της δίνεις τέτοιες ευκαιρίες για γκολ, όσο και να παλεύεις να πλησιάσεις είναι δύσκολα τα πράγματα

Για τα προημιτελικά: «Πολύ συγκεντρωμένες, έχουμε έναν δύσκολο προημιτελικό. Πάντα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα συγκεντρωθούμε. Θα έχουμε μια μέρα να πάρουμε μια ανάσα και θα είμαστε έτοιμες. Θα το δείξουμε έμπρακτα στη συνέχεια, δεν σημαίνει τίποτα ένα κακό παιχνίδι, αλλά ευτυχώς έγινε τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x