Πόλο

Καμμένου: «Τα δύσκολα παιχνίδια τα νικάς με την άμυνα»

Παράπονα για την άμυνα των διεθνών πολιστριών εξέφρασε η Αλεξία Καμμένου μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Κροατίας για τη δεύτερη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η Αλεξία Καμμένου τόνισε πως η Εθνική πόλο γυναικών πρέπει να ξεχάσει άμεσα το πρώτο οκτάλεπτο κόντρα στην Κροατία, θεωρεί πως υπήρξε ολιγωρία κι υποτίμηση προς τον αντίπαλο και ζήτησε περισσότερη συγκέντρωση στη συνέχεια, όπως και καλύτερη άμυνα κόντρα στην «οικοδέσποινα» Ολλανδία την Κυριακή.

Αναλυτικά: «Πετάω από το παιχνίδι το πρώτο οκτάλεπτο και την άμυνά μας σε αυτό… Σίγουρα, η ομάδα μας έχει περισσό ταλέντο στην επίθεση κι επιλογές, όμως τα δύσκολα παιχνίδια κερδίζονται από την άμυνα. Θέλω μεγάλη προσοχή και προσήλωση στην άμυνα, το ξέρουν αυτό τα κορίτσια.

Καταλαβαίνω ότι ήταν εύκολο το παιχνίδι κι ανάμεσα σε δυο πολύ σημαντικά και κρίσιμα κι, όσο κι αν το ζητήσεις, σίγουρα υπάρχει μια ολιγωρία. Δεν πρέπει, όμως, συγκεντρωνόμαστε, μελετάμε όσο περισσότερο μπορούμε την Ολλανδία και ερχόμαστε αύριο να παίξουμε ένα σημαντικό παιχνίδι.

Θέλουμε να βελτιωθούμε στην άμυνα, δεν πρέπει να δεχόμαστε πολλά γκολ γιατί τα 14 που σημειώσαμε κατά της Ουγγαρίας είναι πολύ δύσκολο να τα πετυχαίνεις. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, η Ολλανδία είναι μια πολύ καλή ομάδα, να παίξουμε πολύ καλά και στην άμυνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x