Πόλο

Κανακάκης: «Με λίγο καλύτερη άμυνα θα είμασταν πιο ευχαριστημένοι»

Ο MVP της αναμέτρησης Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης, μίλησε για την σπουδαία νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί της Ιαπωνίας.

MVP του αγώνα αναδείχτηκε ο Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Ιαπωνία, καθώς πέτυχε 6 γκολ.

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά, όπου δήλωσε πως θα ήθελε να είναι λίγο καλύτερη η ομάδα στο αμυντικό κομμάτι, για να είναι πιο ευχαριστημένοι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε, θέλαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στην άμυνα, αλλά νομίζω ότι είμασταν συγκεντρωμένοι, κάναμε αυτά που Θέλαμε. Βάλανε κάποια ανορθόδοξα γκολ οι Ιάπωνες, είναι πολύ ταλαντούχοι και πολύ καλοί, δουλεύουν πολύ ομαδικά. Με λίγο καλύτερη άμυνα θα είμασταν πιο ευχαριστημένοι»

Για το αν λειτούργησαν περισσότερο κάποια σε σχέση με τον πρώτο αγώνα: «Είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Αυτή η διοργάνωση είναι πολύ διαφορετική, σίγουρα πρέπει να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο. Ωστόσο δεν νομίζω ότι θα είχαμε πρόβλημα και στην αρχή. Θα βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και στόχος μας είναι ο προημιτελικός και να κερδίζουμε κάθε αγώνα».

Για τα έξι γκολ που πέτυχε: «Στην εθνική δεν το έχω κάνει ποτέ. Ήταν πολύ σημαντικό, γιατί ήταν ο ρόλος τέτοιος σήμερα, έτυχε να είμαι εγώ στην σωστή θέση. Πέτυχα και κάποια γκολ σε κενή εστία, που σημαίνει ότι είχαν δουλέψει τα παιδιά τέλεια. Οπότε ήμουν εγώ ο τυχερός σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x