Πόλο

Κόλιανιν: «Δεν είχαμε περισσότερη δύναμη»

Στο γεγονός πως οι πολίστες του Ολυμπιακού δεν μπορούσαν να κοντράρουν περισσότερο την ισχυρή Φερεντσβάρος στάθηκε ο Χρβόγιε Κόλιανιν μετά την ήττα στη Βουδαπέστη.

Ο Χρβόγιε Κόλιανιαν τόνισε πως δεν μπορεί να κατηγορήσει τους πολίστες του Ολυμπιακού, αφού τα έδωσαν όλα κόντρα στη Φερεντσβάρος, ζήτησε να επιστρέψουν στο επίπεδο που βρίσκονταν πριν τη διακοπή για το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και πως έρχεται ένας δεύτερος δύσκολος γύρος.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δύσκολο ματς για εμάς, δεν είχαμε τη δύναμη για κάτι παραπάνω. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα και δεν έχω να τους κατηγορήσω για τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε και να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο απαιτούμενο επίπεδο, το συντομότερο δυνατό. Αυτός ο δεύτερος γύρος είναι δύσκολος, μας περιμένουν δυνατά ματς. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει δύναμη και προσόντα για πολλά περισσότερα».

Ο Μάνος Ζερδεβάς συμπλήρωσε πως: «Ήταν μια δυνατή αναμέτρηση, με μια ομάδα που απαρτίζεται από μεγάλα ονόματα του χώρου. Εμφανιστήκαμε αρκετά καλοί, δεδομένων των απουσιών που έχουμε και την κούραση που υπάρχει από τις προηγούμενες διοργανώσεις με την Εθνική ομάδα.

Σίγουρα, δεν πήραμε αυτό που θέλαμε, αλλά δεν σταματάμε εδώ. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο και, με πολλή δουλειά και πίστη, πιστεύω θα πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση στο Final-4».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x