Πόλο

Κόλιανιν: «Είχαμε δυσκολίες στα δύο πρώτα οκτάλεπτα»

Στις δυσκολίες που κρύβει πάντα μια πρεμιέρα Τσάμπιονς Λιγκ στάθηκε ο Χρβόγιε Κόλιανιν μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στα πέναλτι.

Ο Χρβόγιε Κόλιανιν τόνισε πως φάνηκαν από την αρχή οι δυσκολίες του ματς με τη Γιουγκ για τον Ολυμπιακό και στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του με δύο καλές άμυνες έφτασαν στην ανατροπή και τα πέναλτι.

Αναλυτικά: «Από την αρχή φάνηκε ότι ήταν το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για να ξεκινήσουμε τη σεζόν, όμως γενικότερα, η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη. Φάνηκε στα δύο πρώτα οκτάλεπτα. Στη συνέχεια, τα παιδιά κατάλαβαν ότι "δεν πάει άλλο" αι με δυο-τρεις άμυνες βρήκαμε ρυθμό και καταφέραμε να νικήσουμε στα πέναλτι».

Ο Γιάννης Φουντούλης συμπλήρωσε πως: «Φάνηκε η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού που έχουμε. Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για το Champions League, που έτυχε να είναι και το πρώτο επίσημο της σεζόν. Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο, η Γιουγκ και είναι πολύ καλή ομάδα και είχε και αγώνες το προηγούμενο διάστημα, οπότε ήταν έτοιμη αγωνιστικά.

Βρεθήκαμε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, βρεθήκαμε να κυνηγάμε, παρόλα αυτά πήραμε τη νίκη στα πέναλτι. Κρατάμε ότι δεν τα παρατήσαμε και μέχρι το τέλος παλέψαμε για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x