Πόλο

Κόλιανιν: «Ήμασταν καλοί στην άμυνα»

Στην άμυνα απέδωσε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελονέτα ο Χρβόγιε Κόλιανιν μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Παπαστράτειο».

Ο Χρβόγιε Κόλιανιν τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλός σε όλα τα σημεία κόντρα στην Μπαρτσελονέτα κι είχε ρυθμό και στην επίθεση, ενώ θεωρεί πως το +3 κόντρα σε μια αήττητη ως τώρα ομάδα λέει πολλά για τη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Σε όλα τα σημεία ήμασταν αρκετά καλοί. Ήμασταν αρκετά καλοί στην άμυνα. Και στην επίθεση, όμως, είχαμε ρυθμό, είχαμε λύσεις, πολλές επιλογές και μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε τη νίκη πιο γρήγορα. Κερδίσαμε με τρία γκολ διαφορά μια ομάδα που δεν έχει κάνει καμία ήττα, κάτι που λέει πολλά».

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς συμπλήρωσε πως: «Το ματς αυτό ήταν... τελικός για εμάς, κάθε ματς είναι έτσι. Μπήκαμε αποφασισμένοι, μπήκαμε προετοιμασμένοι και πήραμε τεράστια ώθηση από τον τερματοφύλακά μας και την άμυνά μας, δεχτήκαμε μόλις δύο γκολ στα πρώτο δύο οκτάλεπτα.

Μας έδωσε ώθηση αυτό, μπήκαν και κάποια μεγάλα σουτ στην επίθεση. Είμαστε ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Φέτος, έχουμε πολλές ατυχίες, τραυματισμούς, όμως έχουμε ποιότητα και τα καταφέραμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x