Πόλο

Κολόμβος: «Θα… πάρουμε πίσω την ήττα στην έδρα μας»

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος αναφέρθηκε στο πάθος που είχε ο Ολυμπιακός παρά την ήττα από την Μπρέσια.

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα «εκδικηθεί» την Μπρέσια στον Πειραιά εμφανίστηκε ο Χριστόδουλος Κολόμβος μετά την ήττα στην Ιταλία.

«Μέχρι τώρα είχαν πάει καλά τα πράγματα για εμάς, από πλευράς αποτελεσμάτων και εμφανίσεων, αλλά σήμερα ήρθε η πρώτη ήττα που και αυτή είναι μέσα στον αθλητισμό. Είναι δεδομένο ότι δεν θα αφήσουμε αυτό το αποτέλεσμα να μας επηρεάσει, έχουμε χρόνο να δουλέψουμε και αφού είμαστε υγιείς από εδώ και πέρα, γιατί αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών και ιώσεων το διάστημα που προηγήθηκε, θα επανέλθουμε στις νίκες», σχολίασε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Πάντα στόχος μας είναι η νίκη. Συμμετέχουμε σε ένα απαιτητικό όμιλο, όπου πέντε ομάδες βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο και το βλέπουμε από τους αγώνες όπου έχουμε πολλά παιχνίδια αμφίρροπα και αρκετές ισοπαλίες. Τη σημερινή ήττα θα προσπαθήσουμε να την… πάρουμε πίσω στην έδρα μας. Σήμερα ήμασταν κακοί στον παίκτη παραπάνω, ωστόσο παλέψαμε και είχαμε πάθος μέσα σε μια δύσκολη έδρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x