Πόλο

Κραβαρίτης: «Δείξαμε διάθεση»

Στην ετοιμότητα που πρέπει να δείχνουν οι πολίστριες του Ολυμπιακού στάθηκε ο Δημήτρης Κραβαρίτης μετά τον θρίαμβο επί της Μεντιτεράνι.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης τόνισε πως είναι σημαντικό πως πριν το final-4 του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο γυναικών υπάρχει παιχνίδι πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στους στόχους των «ερυθρόλευκων» και δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση κόντρα στη Μεντιτεράνι.

Αναλυτικά: «Είναι σημαντικό ότι πριν από το Final-4 έχουμε παιχνίδι πρωταθλήματος, πρέπει να είμαστε έτοιμοι πάντα. Παιχνίδι με παιχνίδι, "χτίζουμε" πράγματα για το επόμενο. Σε ένα Final-4 υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ, ωστόσο πριν ξεκινήσει οι πιθανότητες είναι ίδιες για όλες τις ομάδες.

Από εκεί και πέρα, εμείς πάμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί, με ό,τι έχουμε και δεν έχουμε. Είμαι ικανοποιημένος από τη σημερινή εμφάνιση, πάνω από όλα για τη διάθεση, σε ένα ματς που δεν έκρινε κάτι βαθμολογικά».

Η Έλενα Ξενάκη συμπλήρωσε πως: «Είχε κριθεί η πρόκρισή μας στο Final-4. Παρόλα αυτά, ήταν το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων, θέλαμε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτερες και συγκεντρωμένες, ώστε να στείλουμε ένα μήνυμα για το Final-4. Θα πάμε στο Final-4 για το καλύτερο αποτέλεσμα, οι στόχοι μας είναι πάντα μεγάλοι. Παρόλα αυτά, πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα, όπως μέχρι τώρα. Για εμάς, τώρα ξεκινάει η χρονιά σε Ελλάδα κι Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x