Πόλο

Ξενάκη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για να πάρω κούπες και δικαιώθηκα!»

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, Έλενα Ξενάκη, φιλοξενήθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησε για την μεγάλη της απόφασης να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» και τελικά να δικαιωθεί!

Μπορεί να μην έχει καν συμπληρώσει έναν χρόνο στον Ολυμπιακό, ωστόσο μέσα σε λίγους μήνες η Έλενα Ξενάκη έχει προλάβει να κατακτήσει ήδη δύο ευρωπαϊκούς τίτλους με τους Πειραιώτες, κάτι που δικαιώνει απόλυτα την επιλογή της, όπως είπε και η ίδια στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή Newsroom των Τάσου Νικολόπουλου και Νίκου Ζέρβα.

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγω από τη Βουλιαγμένη, όμως έπαιξε τεράστιο ρόλο ότι ήθελα να κατακτήσω τίτλους. Ξεκινήσαμε τον Σεπτέμβριο με το Σούπερ Καπ και τώρα ήρθε η Ευρωλίγκα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το βήμα που έκανα στην καριέρα μου», τόνισε αρχικά.

«Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τη δυναμική της Σαμπαντέλ, είναι μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης με εξαιρετικές αθλήτριες, όμως εμείς τώρα είμαστε καλύτερες. Μπορεί να έχον καλύτερες εγκαταστάσεις στο εξωτερικό, όμως όλα σε εμάς είναι αυτοματοποιημένα, μιλάμε με τα μάτια. Το παιχνίδι μας στηρίζεται στην άμυνα και αν αυτή πάει καλά, όπως και πήγε, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Οι στόχοι μας φυσικά και δεν έχουν τελειώσει ακόμα, έχουμε ακόμα το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα», ήταν το σχόλιό της για την ισπανική ομάδα και τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα μίλησε για τον κόσμο που γέμισε το «Παπαστράτειο», αναφέροντας ότι, «αυτό που έζησα δεν το έχω ξαναζήσει στη ζωή μου. Σίγουρα ως αντίπαλος του Ολυμπιακού είχα μια εμπειρία από τους οπαδούς του, αλλά αυτό ήταν το κάτι άλλο. Τόσο στον ημιτελικό όσο και στο τελικό περίμενα πως και πώς να ξεκινήσει η αναμέτρηση, ακούγοντας τον κόσμο να φωνάζει. Οι συμπαίκτριές μου πλέον μου λέγανε και παλαιότερα για αυτή τη δυναμική, αλλά είναι τελείως διαφορετικά να το ζεις».

«Κάνω πρωταθλητισμό από το 2008 όταν πήγα στη Βουλιαγμένη η οποία είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο στην καριέρα μου και τους νιώθω όλους σαν οικογένειά μου. Είναι εξαιρετικά για ένα μικρό παιδί, αλλά ο Ολυμπιακός έχει διαφορές στον κόσμο και τον επαγγελματισμό. Ένιωσα ότι ωρίμασα και έκανα το επόμενο βήμα. Όταν είσαι από μικρή στις πισίνες, χάνεις πολλά από την παιδική ηλικία, όμως αυτά που κερδίζεις με τα ταξίδια, τις εμπειρίες, τα μετάλλια, είναι ακόμα περισσότερα», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x