Πόλο

Λοράντος: «Αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα»

Την αξία της Ρωσίας υπογράμμισε ο Τεό Λοράντος μετά τη νίκη της Εθνικής πόλο γυναικών επί του Καζακστάν για την τρίτη αγωνιστική του World League.

Ο Τεό Λοράντος τόνισε πως ο αγώνας της Πέμπτης μπορεί να οδηγήσει την Εθνική στο μετάλλιο στο World League και περιμένει οι αθλήτριες του να εκμεταλλευτούν τις δικές τους δυνάμεις και όχι τις αδυναμίες των εκάστοτε αντιπάλων, περιμένοντας και τη συμπαράσταση του κόσμου.

Αναλυτικά: «Ο προημιτελικός είναι η αρχή που θα μας οδηγήσει στα μετάλλια. Είναι ένας αγώνας με υπερβολική πίεση και οι παίκτριες πρέπει να είναι προετοιμασμένες για να ανταποκριθούν. Έχουμε δουλέψει σε αυτό το κομμάτι τους προηγούμενους μήνες.

Η Ρωσία είναι μια σπουδαία ομάδα, με πολλές εναλλακτικές. Στήνουμε μία ομάδα που θα βασίζεται στις δικές της δυνάμεις και όχι στις αδυναμίες των αντιπάλων. Όταν κάνεις αυτό, μπορείς να κυριαρχήσεις. Θεωρώ ότι θα είναι καλό για τα κορίτσια να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας.

Είναι μια ευκαιρία για τους Έλληνες φιλάθλους να έρθουν κοντά στο άθλημα και να έχουν ωραίες παραστάσεις με αγώνες υψηλού επιπέδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x