Πόλο

Λοράντος: «Είμαστε πλέον υπολογίσιμη δύναμη»

Στην αξία της Εθνικής πόλο γυναικών στο διεθνές στερέωμα στάθηκε ο Τεό Λοράντος μετά την ήττα του αντιπροσωπευτικού συγκροτημένος από την Ισπανία για τη δεύτερη αγωνιστική του World League.

Ο Τεό Λοράντος τόνισε πως πάλεψαν στα ίσα κόντρα σε μια μεγάλη αντίπαλο και θεωρεί πως πλέον οι αθλήτριες του έχουν ευθύνη για τη συνέχεα του τουρνουά, ενώ στάθηκε στο «νοκ άουτ» της Πέμπτης και τόνισε πως έχει φανεί η δουλειά που κάνουν όλο αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά: «Η ομάδα μας έχει αποκτήσει τεράστιο σεβασμό από όλους. Είναι πλέον μία υπολογίσιμη δύναμη. Ακόμη και με δέκα παίκτριες, οι αντίπαλοι προπονητές έριξαν όλα τα "όπλα" που διέθεταν απέναντί μας. Αυτό είναι κάτι που μας τιμάει.

Μας γεμίζει, όμως, παράλληλα με προσδοκίες, αλλά και με ευθύνες. Με την επιστροφή των τριών παικτριών θα επέλθει ψυχολογική ισορροπία. Περιμένουμε πως και πως το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης. Όποιος και να είναι εκεί ο αντίπαλος, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε.

Τα κορίτσια ξέρουν ότι έχουν τη δυνατότητα να διακριθούν σε μεγάλες διοργανώσεις. Αν ήμασταν πλήρεις θα εμφανιζόμασταν ισάξιοι απέναντι στους κορυφαίους αντιπάλους μας. Η δουλειά που κάνουμε, φαίνεται. Από δω και πέρα δεν κοιτάμε το μέλλον, αλλά το παρόν».

Ο προπονητής της Ισπανίας, Μιγκέλ Όκα, υποστήριξε ότι: "Η Ελλάδα είναι πάντα ανταγωνιστική. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και γι' αυτό νικήσαμε. Αύριο, θα αγωνιστούμε εναντίον των ΗΠΑ, μια ομάδα που πραγματοποιήσαμε πρόσφατα κοινή προετοιμασία στην Ισπανία και περιμένουμε πως και πως αυτό το παιχνίδι, όχι απλά για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης του ομίλου, αλλά γιατί πάντα τέτοια παιχνίδια αποτελούν ένα μεγάλο στοίχημα".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x