Πόλο

Λοράντος: «Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε»

Στις δυσκολίες που έχουν τα δύο πρώτα ματς της Εθνικής πόλο γυναικών στο φετινό World League στάθηκε ο Τεό Λοράντος μετά την ήττα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από τις πανίσχυρες ΗΠΑ.

Ο Τεό Λοράντος τόνισε πως είχαν να αντιμετωπίσουν τις τρεις απουσίες, ζήτησε να διορθωθούν κάποια πράγματα για τη συνέχεια της διοργάνωσης και περιμένει περισσότερα πράγματα από τη συγκεκριμένη ομάδα.

Αναλυτικά: «Το ξέραμε ότι τα πράγματα θα ήταν εξαιρετικά δύσκολα στα δύο πρώτα παιχνίδια απέναντι στην πρώτη και δεύτερη ομάδα της παγκόσμιας κατάταξης, ειδικά όταν είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε με δέκα αθλήτριες, λόγω της τιμωρίας τριών αθλητριών.

Έχουμε πράγματα να διορθώσουμε για τη συνέχεια του τουρνουά. Όταν θα χρειαστεί, όμως, μέσα στους αγώνες να πάρουμε την ευκαιρία μας για να προχωρήσουμε, θα το κάνουμε. Θα αποδείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε πολλά. Έχω μεγάλες απαιτήσεις και πολλές προσδοκίες από αυτήν την ομάδα. Είμαστε εδώ όχι μόνο για το μέλλον, αλλά και για το παρόν. Περιμένουμε την ευκαιρία μας και θα προχωρήσουμε ψηλά».

Ο τεχνικός των Αμερικανίδων, Άνταμ Κρικόριαν, τόνισε πως: «Καθόλου εύκολη δεν ήταν η επικράτησή μας, ειδικά απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα, όπως είναι η ελληνική. Μην ξεχνάμε ότι αγωνίστηκαν με δέκα αθλήτριες, εκ των οποίων οι δύο ήταν τερματοφύλακες.

Στόχος της ομάδας μου είναι να παραμείνει στην κορυφή του κόσμου, αλλά δεν είμαστε μόνοι σε αυτήν την προσπάθεια. Υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορούν να μας υπερσκελίσουν. Συγκεκριμένα, πιστεύω ότι οκτώ-εννιά ομάδες στον κόσμο μπορούν να κερδίσουν ένα μετάλλιο σε μεγάλες διοργανώσεις.

Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να μείνουμε στην κορυφή. Πολλοί θεώρησαν έκπληξη τη νίκη του Καναδά επί της Ρωσίας λίγο νωρίτερα, αλλά για μένα δεν υπάρχει τίποτα πλέον που να με εκπλήσσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x