Πόλο

Λοράντος: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Στα λάθη των διεθνών πολιστριών απέδωσε την ήττα από τη Ρωσία στα προημιτελικά του World League ο Τεό Λοράντος μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Ο Τεό Λοράντος τόνισε πως δέχτηκαν πολλά γκολ στην αντεπίθεση και πως είχαν μειονέκτημα σε σχέση με τις άλλες ομάδες στην προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ εξήρε την Ελενα Ξενακη.

Αναλυτικά: «Έγιναν λάθη και τα πληρώσαμε. Δεν έπρεπε να δεχτούμε αυτά τα γκολ στην αντεπίθεση του αντιπάλου. Όσο καιρό είμαι εγώ στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, δεν έχουμε δεχτεί ποτέ τρία γκολ στην κόντρα.

Ένας άλλος βασικός λόγος που δεν μας επέτρεψε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση είναι το γεγονός ότι οι άλλες ομάδες δουλεύουν εδώ και μήνες σκληρά για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με σειρά πολλών και δύσκολων φιλικών παιχνιδιών, ενώ εμείς όχι.

Η Έλενα Ξενάκη ήταν άρρωστη και είχε στομαχικά προβλήματα από το πρωί. Είναι άξια συγχαρητηρίων, γιατί σήκωσε την ομάδα στα προηγούμενα παιχνίδια. Γενικά, είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Αποδείξαμε ότι είμαστε ισάξιοι απέναντι σε συγκροτήματα που αποτελούν την "αφρόκρεμα" του αθλήματος. Μερικές φορές από κάποιες ήττες, κερδίζεις περισσότερα πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x