Πόλο

Μαργ. Πλευρίτου: «Είμαστε περήφανες για όσα πετύχαμε»

Την περηφάνια της για το τρεμπλ που κατέκτησε τη φετινή σεζόν η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού εξέφρασε η Μαργαρίτα Πλευρίτου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στη Γλυφάδα.

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου τόνισε πως στον Ολυμπιακό δεν σταματούν να κατακτούν τίτλους και ζήτησε να διατηρήσουν και του χρόνου τα ίδια συστατικά για να συνεχιστούν οι επιτυχίες της ομάδας και να θυμούνται πως είναι δύσκολο να παραμείνεις για πάντα στην κορυφή, ενώ ευχαρίστησε τους φιλάθλους.

Αναλυτικά: «Είμαστε περήφανες για όσα καταφέραμε αυτή τη σεζόν. Τέσσερις τίτλοι. Το συναίσθημα είναι μοναδικό! Πραγματικά, δεν έχω λόγια. Δεν σταματάμε ποτέ, αγωνιζόμαστε πάντα για τίτλους και νίκες για τον Ολυμπιακό. Για να μπορέσουμε να το πετύχουμε και πάλι του χρόνου χρειάζεται πολλή δουλειά, υπομονή και προσήλωση στο στόχο. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένες.

Το εύκολο είναι να φτάσεις στην κορυφή, το δύσκολο είναι να διατηρηθείς εκεί. Εμείς αυτό το καταφέραμε από πέρυσι και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για τη στήριξη όλη τη χρονιά, με αποκορύφωμα στο ευρωπαϊκό εδώ στο σπίτι μας, σε μία αξέχαστη μέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x