Πόλο

Στον τελικό του Παγκοσμίου με ανατροπή η Εθνική Παίδων στο πόλο!

Με σπουδαία ανατροπή στο τέταρτο οκτάλεπτο, η Εθνική Παίδων επικράτησε 15-13 του Μαυροβουνίου και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, που γίνεται στον Βόλο!

Μετά την Εθνική Κορασίδων και εκείνη των Παίδων θα διεκδικήσει την κορυφή του κόσμου!

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς και με ανατροπή στο τέταρτο οκτάλεπτο, η Ελλάδα νίκησε 15-13 το Μαυροβούνιο και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, που γίνεται στον Βόλο!

Μετά το καλό ξεκίνημα των διεθνών στο πρώτο οκτάλεπτο που το έκλεισαν μπροστά (3-5), οι γείτονες απάντησαν για την ανατροπή (9-8), διατηρώντας το προβάδισμά τους μέχρι τη λήξη της τρίτης περιόδου (11-10). Ωστόσο, στο τέταρτο οκτάλεπτο η Ελλάδα κυριάρχησε στην πισίνα με επιμέρους σκορ 2-5 έκανε την ανατροπή και έφτασε στη μεγάλη νίκη.

Αντίπαλος στον τελικό, που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (27/8, 20:30), θα είναι η Ουγγαρία.

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 6-3, 2-2, 2-5

Μαυροβούνιο: Μπάτσοβιτς, Ματιγιάσεβιτς 2, Μορατσάνιν 1, Πέτροβιτς 1, Μίλινιτς 1, Ρογκάνοβιτς 1, Στρούπαρ 1, Γιάνοβιτς 2, Σάμαρτζιτς, Γκοΐγκοβιτς 2, Βουκάνιτς 2, Βουκασίνοβιτς

Ελλάδα: Μαυριόπουλος, Λυκούδης 3, Κόκκινος, Καρατζάς 3, Καπράγκος 1, Λασκαρίδης 2, Ζερβουδάκης 1, Μητράκης 2, Ζαχόπουλος 1, Σιάμας 1, Μπελέσης 1, Χωματάς, Κρατημένος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x