Πόλο

Με Γιαννόπουλο η τελευταία προπόνηση της Εθνικής πόλο γυναικών

Τελευταία προπόνηση την Τρίτη στην Ελλάδα για την Εθνική πόλο γυναικών, η οποία το πρωί της Τετάρτης θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, ώστε να συμμετάσχει στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, 23-25/6.

Την τελευταία προπόνηση της Εθνικής πόλο γυναικών στην Ελλάδα παρακολούθησε την Τρίτη ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, που εμψύχωσε τις διεθνείς αθλήτριες κι ευχήθηκε «καλό ταξίδι», ενόψει της αναχώρησης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος την Τετάρτη για τις ΗΠΑ και τη συμμετοχή του στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Λογκ Μπιτς, 23-25 του μήνα.

Παρούσα ήταν και το μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας κι έφορος υδατοσφαίρισης γυναικών, Εύη Μωραϊτίδου.

Η ομοσπονδιακή τεχνικός, Αλεξία Καμμένου, θα έχει στην αποστολή τις: Ιωάννα Σταματοπούλου, Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Βασιλική Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Έλενα Ξενάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Φωτεινή Τριχά, Χριστίνα Σιούτη, Ελένη Ελληνιάδη, Αθηνά Γιαννοπούλου, Ειρήνη Νίνου, Ελευθερία Φουντωτού.

Μαζί τους θα βρίσκονται ο συνεργάτης της ομοσπονδιακού, Τάσος Πιρπιρής, και ο φυσιοθεραπευτής, Σταμάτης Φώτογλου.

Μέχρι την έναρξη των αγώνων, η Εθνική ομάδα θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ΗΠΑ, στο πλαίσιο της οποίας θα δοθούν και τρία φιλικά παιχνίδια, στις 9, 12 και 15 Ιουνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x