Πόλο

Μιλάνοβιτς: «Παίξαμε εξαιρετικό πόλο και φοβερή άμυνα»

Στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξαν οι πολίστες του Ολυμπιακού απέδωσε την άνετη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Ντιναμό Τιφλίδας ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς τόνισε πως ο Ολυμπιακός βρήκε τις επιθετικές λύσεις κόντρα στην Ντιναμό στην Τιφλίδα και σκόραρε στην κόντρα, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έπαιξαν εξαιρετικό πόλο, με ωραία άμυνα. Βρήκαμε τις λύσεις στην επίθεση, παίζοντας με μεγάλη διάθεση, βρίσκοντας τέρματα και στην κόντρα. Πραγματικά, συγχαρητήρια στους αθλητές μου, για άλλη μια φορά. Προχωράμε βήμα-βήμα».

Ο Γιάννης Φουντούλης συμπλήρωσε πως: «Πετύχαμε τη δεύτερη νίκη μας στη διοργάνωση, σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχαν περιθώρια για λάθη. Αγωνιστήκαμε με μεγάλη συγκέντρωση και ενέργεια σε άμυνα και επίθεση και πετύχαμε μια ευρεία νίκη, παίζοντας σε υψηλό επίπεδο σε όλη τη διάρκεια, όπως μας ζήτησε και ο προπονητής μας.

Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και το επόμενο διάστημα, πέρα από τα ματς του πρωταθλήματο, θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το επόμενο μας παιχνίδι στο Σπλιτ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x