Πόλο

Μυθικό τελευταίο οκτάλεπτο και νίκη-πρόκρισης για τον τρομερό Απόλλωνα

Aπίθανη εμφάνιση του Απόλλωνα Σμύρνης, που κέρδισε μέσα στο Ζάγκρεμπ την Μλάντοστ με τρομερό τέταρτο οκτάλεπτο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση (9-10).

Έγραψε ιστορία με μυθική εμφάνιση ο Απόλλων Σμύρνης! Η αμφίβια… ελαφρά ταξιαρχία επικράτησε 10-9 της Μλάντοστ μέσα στο Ζάγκρεμπ, η οποία είναι η διοργανώτρια του 2ου ομίλου του δεύτερου προκριματικού γύρου του Len Champions League, και έκανε βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Με ιδανικό τρόπο συνδύασε, λοιπόν, την παρθενική του εμφάνιση στον 2ο προκριματικό γύρο ο Απόλλων Σμύρνης, με την ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη να αντιμετωπίζει το Σάββατο στο δεύτερο ματς τον Ερυθρό Αστέρα.

Εξαιρετική εκκίνηση για τον Απόλλωνα στο παιχνίδι, που γύρισε το εις βάρος του 1-0 για να ολοκληρώσει το οκτάλεπτο παίρνοντας… κεφάλι με 2-1. Ωστόσο, αυτό το προβάδισμα έδειξε να κάνει καλό στους γηπεδούχους που με 3-0 σερί έφτασαν το σκορ στο υπέρ τους 4-2, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με το ίδιο επιμέρους σκορ για τη νέα ανατροπή (4-5). Παρόλα αυτά, ο Μπιλιάκα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έφερε το σκορ στα ίσα (5-5) στο ημίχρονο.

Χέρι-χέρι πήγαιναν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου (7-6), με την Μλάντοστ να φτάνει στο +2 με σκορ 8-6 και να μπαίνει με το προβάδισμα στην τελική ευθεία του αγώνα. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη κατέθεσε ψυχή και με τρομερή ανατροπή πήρε το παιχνίδι. Αρχικά, με τρία διαδοχικά γκολ, τα δύο από τον Γούνα και το άλλο από τον Αλαμάνο, έφερε το σκορ στο 9-8 υπέρ του Απόλλωνα, ο Λάζιτς ισοφάρισε για τους Κροάτες αλλά ο Γούνας διαμόρφωσε το τελικό 10-9, χαρίζοντας στην Ελαφρά Ταξιαρχία τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 4-3, 3-1, 1-4

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x