Πόλο

Μορφέσης: «Ματς που είναι ευκαιρία για δοκιμές»

Ως ευκαιρία να δοκιμάσει τις νέα αθλήτριες του ρόστερ χαρακτήρισε τα ματς του Europa Cup πόλο γυναικών ο Γιώργος Μορφέσης, ύστερα από τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στο Ισραήλ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως το ελληνικό πόλο προέρχεται από πολλές επιτυχίες την περυσινή χρονιά σε όλες τις ηλικίες και πως θα πρέπει να τις ξεχάσουν και να ασχοληθούν με τις νέες προκλήσεις και το Προολυμπιακό τουρνουά.

Αναλυτικά: «Το παιχνίδι με το Ισραήλ ήταν η πρώτη έκφραση της νέας χρονιάς. Προερχόμαστε από μία καταπληκτική σεζόν, όπου η Ελλάδα επέστρεψε στην κορυφή της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης. Η διοργάνωση αυτή μας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε νέα άτομα, τα οποία θα κληθούν σύντομα να ενσωματωθούν στην ομάδα, ενόψει των μεγάλων υποχρεώσεων που ακολουθούν.

Στόχος μας είναι να ξεχάσουμε γρήγορα τις επιτυχίες του 2018, να ξεκινήσουμε από το "μηδέν" και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Κορέα και αργότερα για το Προολυμπιακό τουρνουά. Πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι, σοβαροί, να διορθώσουμε ότι κακό υπάρχει στην ομάδα και να στοχεύσουμε στη διατήρηση της Εθνικής στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x