Πόλο

Μουρίκης: «Ήρθαμε με άλλα όνειρα, πληρώσαμε το ματς με Νόβι»

Στην τελική κατάταξη του Ολυμπιακού στο φετινό final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών στάθηκε ο Κώστας Μουρίκης μετά την πέμπτη θέση που κατέλαβαν οι «ερυθρόλευκοι» στο Βελιγράδι.

Ο Κώστας Μουρίκης τόνισε πως ο Ολυμπιακός πλήρωσε την κακή του εμφάνιση κόντρα στη Νόβι Μπέογκραντ, θεωρεί πως κέρδισαν δίκαια στα άλλα δύο ματς στο final 8 και πως η φετινή χρονιά του άφησε μια "γλυκόπικρη" γεύση.

Αναλυτικά: «Κλείσαμε με νίκη, όμως ήρθαμε στο Βελιγράδι με άλλα όνειρα. Η ομάδα ήταν φτιαγμένη για να κατακτήσει την κορυφή. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι με τη Νόβι Μπέογκραντ και αποκλειστήκαμε, με Γιουγκ και Φερεντσβάρος παίξαμε πάρα πολύ καλά, νικήσαμε δίκαια.

Σίγουρα, η σεζόν μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, κατακτήσαμε τους δύο τίτλους στην Ελλάδα, όμως δεν τα καταφέραμε στην Ευρώπη. Η επόμενη χρονιά θα βγάλει τον Ολυμπιακό πιο δυνατό».

Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου συμπλήρωσε πως: «Στην Ελλάδα, η σεζόν ήταν επιτυχημένη, δεν είχαμε ούτε ήττα, όμως η ομάδα δεν ήταν φτιαγμένη μόνο για τα εγχώρια τρόπαια. Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς, όμως υπάρχουν κι άλλα χρόνια και θα δουλέψουμε σε αυτό τον δρόμο.

Ήρθαμε εδώ, βήμα-βήμα, για να φτάσουμε στην κορυφή, όμως αυτό σταμάτησε την πρώτη μέρα. Κερδίσαμε τα άλλα δύο παιχνίδια με εμφατικό τρόπο. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός, η Νόβι έφτασε στον τελικό. Θα μας πεισμώσει αυτό το αποτέλεσμα, θα αποκτήσουμε περισσότερα κίνητρα για τη νέα σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x