Πόλο

Επιστρέφει στη Βουλιαγμένη ως προπονητής ο Μυλωνάκης

Ο σπουδαίος Μανώλης Μυλωνάκης εντάσσεται και επίσημα στο προπονητικό επιτελείο της Βουλιαγμένης.

Επιστρέφει στη Βουλιαγμένη και… επίσημα ο Μανώλης Μυλωνάκης. Ο παλαίμαχος πολίστας, που «κρέμασε» το σκουφάκι του το 2022, μετά από μια λαμπρή καριέρα, επιστρέφει στον ΝΟΒ, αυτή τη φορά από τους πάγκους.

Με την πολύτιμη πείρα του, ο σπουδαίος πολίστας προστέθηκε στο τεχνικό επιτελείο του συλλόγου, ενισχύοντας τα τμήματα υποδομής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μανώλη Μυλωνάκη.

Ο Μανώλης Μυλωνάκης, ένας από τους θρύλους της ελληνικής υδατοσφαίρισης, εντάσσεται στο προπονητικό επιτελείο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης!

Με τις γνώσεις του και την εικοσάχρονη αθλητική του διαδρομή ως πρωταθλητής, από άλλη θέση τώρα είναι έτοιμος να προσφέρει στην ελληνική υδατοσφαίριση καθώς πλέον ανήκει στην προπονητική ομάδα του Ν.Ο.Β.

Ο Μανώλης στην Αθλητική του πορεία, διακρίθηκε ως μέλος της Εθνικής Ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, 2012 και 2016, και ακόμη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα του 2005 και 2015.

Το 2012, αναδείχθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος με την ομάδα του Ν.ΟΒ. προσθέτοντας δύο ακόμη λαμπρό τίτλους στην εντυπωσιακή του καριέρα.

Συνολικά, ο Μανώλης κατέκτησε εννέα πρωταθλήματα Ελλάδας, δέκα Κύπελλα Ελλάδας, ένα Super Cup Ελλάδας, και ένα LEN Champions League.

Καλωσορίζουμε τον Μανώλη Μυλωνάκη στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και αναμένουμε με ανυπομονησία την συνεργασία μας μαζί του
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x