Πόλο

Πατέρας διαιτητή χτύπησε προπονητή της ΝΕΠ μετά από αγώνες Κ11!

Βίαιη επίθεση από τον πατέρα της διαιτητή, που είχε σφυρίξει την προηγούμενη μέρα αγώνες Κ11, δέχτηκε προπονητής της ΝΕΠ!

Ένα σοβαρό επεισόδιο έγινε το βράδυ της Τρίτης (4/7) στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός», μπροστά σε νεαρούς αθλητές. Σύμφωνα με το pelop.gr, ένας άνδρας επιτέθηκε την ώρα της προπόνησης σε προπονητή ακαδημιών, μετά από έντονη λογομαχία.

Αφορμή φέρεται να στάθηκε το γεγονός ότι πρόκειται για πατέρα διαιτητή, η οποία τις προηγούμενες μέρες είχε διευθύνει αγώνες ηλικιακού πρωταθλήματος. Ο προπονητής της ΝΕΠ είχε διαμαρτυρηθεί έντονα για τις αποφάσεις της διαιτητή σε ματς Κ11, με αποτέλεσμα ο πατέρας της να ζητήσει τα… ρέστα.

Ο προπονητής δέχτηκε γροθιά στο πρόσωπο και έπεσε κάτω, με αποτέλεσμα να κληθεί το ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ανακοίνωση για το γεγονός εξέδωσε η Ναυτική Ένωση Πατρών, η οποία αναφέρει: «Με αφορμή την απρόκλητη κι απαράδεκτη επίθεση που δέχθηκε ο προπονητής μας Θανάσης Κοντάκος στο κολυμβητήριο "Α. Πεπανός" έχουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Πρώτον, η συγκεκριμένη ενέργεια είναι σοκαριστική και το γεγονός ότι σημειώθηκε μπροστά σε νέους ανθρώπους, σε αθλητές και αθλήτριες της ομάδας μας, κάνει το γεγονός πραγματικά τρομακτικό.

Δεύτερον, η ΝΕΠ στηρίζει απόλυτα τον προπονητή μας Θανάση Κοντάκο, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο των Προμίνι. Το ήθος και η εργατικότητα του προπονητή μας είναι γνωστά σε όλο το Πανελλήνιο και κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει.

Και τρίτον, η ΝΕΠ καταδικάζει απερίφραστα οποιαδήποτε φαινόμενο βίας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, πόσω μάλλον όταν αυτό γίνεται μπροστά σε νέα παιδιά. Τέτοιες ενέργειες προσβάλουν την κοινή λογική και το αθλητικό ιδεώδες και φυσικά τις αρχές που πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια η ΝΕΠ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x