Πόλο

Νίκη πρωτιάς για Ολυμπιακό

Ακόμα πιο κοντά στην κορυφή του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών βρίσκεται o Ολυμπιακός, μετά το 10-7 επί της Ορβοσι στο «Πέτρος Καπαγέροφ» για τη δέκατη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Ορβοσι 10-7 στον Πειραιά για τη δέκατη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών και διατηρήθηκε σταθερά στην κορυφή του πρώτου ομίλου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, δείχνοντας πως είναι ικανός για την πρωτιά στη φάση των γκρουπ.

Οι Πειραιώτες μπήκαν «φουριόζοι» στο πρώτο οκτάλεπτο και έφτασαν στο 4-0 στην ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο οκτάλεπτο και προηγήθηκαν με 6-0 στο 13', με τον Μυλωνάκη να κάνει το 7-1 στη λήξη του ημιχρόνου.

Η χαλάρωση στο τρίτο οκτάλεπτο επέτρεψε στους Ούγγρους να πλησιάσουν και να μειώσουν σε 8-4 στον παίκτη παραπάνω, ενώ οι Μαγυάροι μείωσαν σε 9-6 στο 27’. Ο Δερβίσης στον παίκτη παραπάνω έκανε το 10-6 στο 29’ και «καθάρισε» την αναμέτρηση.


Οκτάλεπτα: 4-0, 3-1, 2-3, 1-3

Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Γούνας 2, Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος

Όρβοσι (Πέτικ): Μπιστριτσάνι, Τοθ, Γκορ - Νάγκι 1, Ραντέλοβιτς 1, Σάλαμον, Μπούριαν, Χέγκεντους, Σέμαν 2, Έρντελι 2, Ιουχάζ, Μπούντους, Ούμποβιτς 1, Σέντεσι


Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως:«Είναι μια νίκη που θέλαμε να την κάνουμε και ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Είμαστε καλύτερη ομάδα από την OSC. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι με ένα 7-1 σκορ στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, δεν έδωσε κανένα περιθώριο στους Ούγγρους να πιστέψουν σε κάτι.

Μετά, έπαιξαν αυτοί πιο ελεύθερα, χαλαρώσαμε και εμείς, δεν διευρύνθηκε το σκορ και ήρθε το 10-7. Σημασία έχει η νίκη με μισό πολύ καλό παιχνίδι και συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x