Πόλο

Νικόλ Ελευθεριάδου: «Ήμουν σίγουρη ότι θα έρθει η επιτυχία»

Η Νικόλ Ελευθεριάδου τόνισε το μεγάλο πάθος που έδειξε η Εθνική στον μικρό τελικό με την Ιταλία, που έφερε την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και την Ολυμπιακή πρόκριση.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι παίκτριες και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής πόλο γυναικών, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και την εξασφάλιση της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η ικανοποίηση φάνηκε και στις δηλώσεις της Νικόλ Ελευθεριάδου, η οποία μίλησε μετά την άφιξη της «γαλανόλευκης» στο «Ελ. Βενιζέλος».

«Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα είναι ομαδικό. Το συναίσθημα είναι μοναδικό στο γκολ μου. Ανατρίχιασα και είπα ότι το ματς θα τελειώσει εκεί», ανέφερε αρχικά η διεθνής πολίστρια και πρόσθεσε:

«Ήμουν σίγουρη ότι θα συμβεί, θα έρθει η επιτυχία. Έχουμε Παγκόσμιο και Ολυμπιάδα, μακάρι να είμαστε καλά και να κατακτήσουμε κάποιο μετάλλιο».

Όσο για το πού κρίθηκε ο μικρός τελικός, είπε: «Η Αλεξία (σ.σ. Καμμένου) μας είπε ότι σε αυτά τα ματς δεν μετρά κανένα σύστημα και τακτική, αλλά το ποιος το θέλει ποιο πολύ. Το πάθος μπορεί να καταστρέψει την οποιαδήποτε άμυνα και έτσι έγινε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά παίζαμε με τρομερή ομάδα. Ξέραμε ότι θα επιστρέψει και υπήρχε πολύ άγχος, αλλά πιστεύαμε ότι δεν θα χάναμε. Δεν γυρνούσε το ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x