Πόλο

Διατήρησε το απόλυτο νικών η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη επικράτησε εντός έδρας με 17-8 της Λάρισας για την 8η αγωνιστική διατήρησε το απόλυτο νικών στην Α’ Γυναικών.

Στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας γυναικών, Η Βουλιαγμένη πήρε σπουδαία νίκη στο κολυμβητήριο του Λαιμού με 17-8 κόντρα στη Λάρισα και έκανε το 7/7!

Τα κορίτσια της Αντιόπης Μελιδώνη ήταν κυρίαρχα στη συνάντηση και επέβαλαν την ανωτερότητά τους από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού. Η προπονήτρια του ΝΟΒ είχε τη ευκαιρία να δώσει χρόνο στις νεότερες παίκτριες. Ο επόμενος αγώνας είναι αυτός απέναντι στον Εθνικό.

Η Λάρισα θα παραμείνει στην Αθήνα για μία ακόμη μέρα και θα αγωνιστεί την Παρασκευή απέναντι στον Ολυμπιακό. Τα παιχνίδια αυτά αποτελούν σημαντικές εμπειρίες για τις αθλήτριες του Γιάννη Θεοχάρη.

Τα οκτάλεπτα: 7-2, 4-0, 2-4, 4-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (προπονήτρια Αντιόπη Μελιδώνη): Μαυρωτά, Κούλχαας, Ανδρεάδη 4, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου 1, Ξενάκη 4, Νίνου 2, Γαρδέρη, Πιοβάν 1, Διαμαντοπούλου, Κοντονή 3, Καϊάφα 1, Πατρα, Καλογεροπούλου 1, Σάντα.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (προπονητής Γιάννης Θεοχάρης): Καζάνα, Κόκκινου, Τουλουμτζίδου, Τζελέπη, Μ. Καρυπίδου 2, Μάστορη, Κολτσίδα 1, Πετάση, Μανιάτη, Χασιώτη 1, Ιωακείμ 4, Ζοφώλη, Η. Καρυπίδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x