Πόλο

Ανακοίνωσε Καβαγκούτσι ο ΝΟ Χανίων

Η Κάκο Καβαγκούτσι θα αποτελέσει την ξενη περιφερειακό του ΝΟ Χανίων τη φετινή σεζόν.

Στα Χανιά θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν η Κάκο Καβαγκούτσι. Ο ΝΟΧ ανακοίνωσε την απόκτηση της Γιαπωνέζας διεθνούς περιφερειακού για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθεί επιθετικά.

Η 24χρονη θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στην Ευρώπη, ενώ ήταν μέλος της εθνικής ομάδας της «χώρας του ανατέλλοντος ηλίου» στους Ολυμπιακούς Αγώνες που φιλοξένησε στο Τόκιο το 2021.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την προσθήκη της Ιάπωνα περιφερειακού, Κάκο Καβαγκούτσι (Kako Kawaguchi) για τη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης.

Η Καβαγκούτσι αγωνίστηκε στους πρόσφατους Ασιατικούς Αγώνες που διεξήχθη
σαν στην πόλη Χανγκτζού της Κίνας, επομένως έρχεται σε πλήρη φόρμα για να ενταχθεί στη διάθεση του προπονητή της ομάδας μας, Γιώργου Κατσουλάκη.

Η Καβαγκούτσι, η οποία είναι 24 ετών (14/7/1999), αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξήχθησαν στην πατρίδα της στο Τόκιο το 2021, ενώ έχει πάρει ακόμη μέρος σε τρία παγκόσμια πρωταθλήματα, δύο από τα οποία έγιναν το 2019 και ένα το 2015.
Σε συλλογικό επίπεδο, αυτή είναι η πρώτη φορά που βγαίνει εκτός Ιαπωνίας και επομένως θ’ αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων καλωσορίζει την Κάκο Καβαγκούτσι και της εύχεται ό,τι καλύτερο για τη χρονιά που έχει ξεκινήσει»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x