Πόλο

Παρέμεινε πρώτη και αήττητη η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη επικράτησε εκτός έδρας 13-1 του ΝΟ Χίου για την 10η αγωνιστική, παρέμεινε πρώτη και αήττητη, ενώ πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στον ημιτελικό του Euro Cup κόντρα στην Όρβοσι.

Μόνη πρώτη με το απόλυτο των νικών (9 στα 9 πλέον και 27 β.) στην Α1 πόλο Ανδρών παραμένει η Βουλιαγμένη. Οι αθλητές του Χέρβο Κόλιανιν πέρασαν άνετα με 13-1 από την έδρα του του ΝΟ Χίου, το μεσημέρι της Τρίτης (6/4) σε αγώνα για τη 10η αγωνιστική (εκκρεμεί κι ένας αγώνας της από την 8η αγωνιστική). Η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα παραμένει στους 12 βαθμούς.

Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε με 5-0 και 8-1 στο ημίχρονο, κλειδώνοντας από πολύ νωρίς τους τρεις βαθμούς. Πλέον, ο ΝΟΒ έχει το μυαλό του στον επαναληπτικό ημιτελικό του Euro Cup κόντρα στην Όρβοσι, που θα διεξαχθεί 10 Απριλίου και ώρα 18:00.

Οκτάλεπτα: 0-5, 1-3, 0-3, 0-2.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης, Αμπαζής, Γδύσης, Παππάς, Σφηκάκης 1, Κανδιόγλου, Μόκκας, Μαρουλάς, Φραγκιαδούλης, Καλαργυρός, Καρακούρος, Καρακούρος Μ., Γκίλλας.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος, Γούβης 1, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος 3, Κουρούβανης, Λόζινα 3, Μπάσιτς 2, Ανδρεάδης, Τσαταλιός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x