Πόλο

Φινάλε με ήττα για τον Ολυμπιακό στο Champions League

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 14-13 από την Ντιναμό Τιφλίδας και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φετινό Champions League.

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φετινό Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με σκορ 14-13 από την ουραγό Ντιναμό στην Τιφλίδα και τερμάτισαν στην πέμπτη θέση του Α' ομίλου της φετινής διοργάνωσης.

Σε ένα ματς που εμφάνισε πολλές αμυντικές αδυναμίες, ο Ολυμπιακός δεν θύμισε σε τίποτα τον καλό του εαυτό και μοιραία γνώρισε την ήττα.

Η Ντιναμό προηγήθηκε 3-0, με τους «ερυθρόλευκους» να μειώνουν σε 4-3. Οι γηπεδούχοι και πάλι ξέφυγαν στο +2 (7-5), ενώ ο Ολυμπιακός έχασε τρομερή ευκαιρία να μειώσει σε επίθεση με δύο παραπάνω και έδωσε την ευκαιρία στην Ντιναμό να ξεφύγει ξανά στο +3 (9-6).

Με δύο γκολ του Δερβίση και ένα του Γκίλλα Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 9-9 στις αρχές της τρίτης περιόδου, όμως η Ντιναμό έτρεξε νέο σερί τριών τερμάτων για το 12-9. Με ένα επιμέρους 4-1 ο Ολυμπιακός ισοφάρισε ξανά σε 13-13 και είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Κολόμβο σε επίθεση με παίκτη παραπάνω. Το τελικό 14-13 διαμόρφωσε ο Αντεϊσβίλι ενάμισι λεπτό πριν το φινάλε.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 5-3, 2-3, 3-4

Ντιναμό Τιφλίδας: Ραζμάτζε, Καβταράτζε, Μέσκι 1, Τζικτσιαρένκα, Μπιτάτζε 1, Γιελάκα 2, Αντεϊσβίλι 2, Σάριτς 4, Ιμνασβίλι, Μαγκρακβελίτζε, Βάσιτς 3, Κεσελασβίλι 1, Σουμπλάτζε

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γραμματικός 2, Γκίλλας 2, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης, Γουβής, Δερβίσης 3, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 3, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x