Πόλο

Θρίαμβος του Εθνικού στην Ουγγαρία, έτοιμος να το σηκώσει στον Πειραιά!

Τα φοβερά κορίτσια του Εθνικού, έφυγαν με «διπλό» από την Ουγγαρία, επικρατώντας 12-8 της Ντουναϊσβάρος και ετοιμάζονται να σηκώσουν το LEN Trophy στον Πειραιά.

Μπράβο Εθνικάρα! Τα κορίτσια της Αντιγόνης Ρουμπέση επικράτησαν 12-8 της Ντουναϊσβάρος στην Ουγγαρία και είναι έτοιμα να σηκώσουν το LEN Trophy στον Πειραιά. Πηγαίνοντας με +4 στο δεύτερο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί στις 30 Μαρτίου στην Ελλάδα, όπου θα προσπαθήσει να πάρει το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο για πρώτη φορά μετά το 2010.

Τρία τέρματα πέτυχε η Μπενέκου και από δύο Ιωάννα και Στεφανία Χαραλαμπίδη για τον ελληνικό σύλλογο. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στην πρώτη περίοδο και μέχρι τα μέσα της δεύτερης. Από εκείνο το σημείο και μετά, έχοντας σημείο αναφοράς την άμυνά του, ο Εθνικό απέκτησε τον έλεγχο. Ειδικά από την τρίτη περίοδο και από τη στιγμή που η Τζόνσον βρήκε ρυθμό.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-4, 1-3, 2-3
Ντουναϊσβάρος: Μάτζκο, Ζιλάγκι 1, Σάιμπεν, Γκουρισάτι 2, Χόρβαθ 2, Μαχιέ 1, Ζαμπό, Γκάρντα 2, Μούκσι, Σομογκιβάρι, Παλ, Ζέλακ, Μπούις

Εθνικός: Σωτηρέλη, Ιωάννου 1, Ι. Χαραλαμπίδη 2, Ελληνιάδη, Κοντονή 2, Πάρκες 1, Χατζηκυριακάκη 1, Α. Μπενέκου 3, Ρακιτζή, Σ. Χαραλαμπίδη 2, Ι. Μπενέκου, Μπάκοτς, Τζόνσον

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x