Πόλο

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Ολυμπιακό Αλίμου!

Ο Ολυμπιακός Αλίμου προχώρησε στην απόκτηση της Μαργαρίτας Μπιτσάκου που αγωνίζεται ως φουνταριστή και της 19χρονης τερματοφύλακα Μαρίας Λάζαρη.

Σε δύο σημαντικές μεταγραφές προχώρησε ο Ολυμπιακός Αλίμου! Η νεοσύστατη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση της Μαργαρίτας Μπιτσάκου, που αγωνίζεται ως φουνταριστή και ξεχώρισε την περασμένη σεζόν με τις εμφανίσεις της στην Α1.

Επίσης, ο Ολυμπιακός Αλίμου απέκτησε και την 19χρονη τερματοφύλακα, Μαρία Λάζαρη, η οποία αγωνιζόταν στον Νηρέα Χαλανδρίου.


Οι ανακοινώσεις της ομάδας:

Το γυναικείο τμήμα πόλο του Ολυμπιακού Αλίμου ανακοινώνει την απόκτηση της Μαρίας Λάζαρη για τα επόμενα 3 χρόνια.
Η 19χρονη τερματοφύλακας έρχεται στον Άλιμο με στόχο να συνεισφέρει σημαντικά στην προσπάθειά μας να ξεχωρίσουμε στην Α2 κατηγορία γυναικών την ερχόμενη σεζόν και να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα που θα κρατήσει στον χρόνο.
Η Μαρία Λάζαρη διακρίθηκε τα προηγούμενα χρόνια υπερασπιζόμενη τα γκολπόστ του Νηρέα Χαλανδρίου, ενώ βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα της να είναι φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος υδατοσφαίρισης γυναικών τη σεζόν 2019 - 2020.
Η ταλαντούχα πορτιέρε έχει επίσης αξιοσημείωτη παρουσία στις μικρές Εθνικές ομάδες.



Το γυναικείο τμήμα πόλο του Ολυμπιακού Αλίμου ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση της αθλήτριας Μαργαρίτας Μπιτσάκου για τα επόμενα 3 χρόνια.
Η νεαρή φουνταριστή, γεννημένη το 2002, αποτελεί την τρίτη παίκτρια που εντάσσεται στο ρόστερ της νεοσύστατης ομάδας. Το ταλέντο της αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό όπλο στην προσπάθεια του Ολυμπιακού Αλίμου να ξεχωρίσει στην Α2 κατηγορία γυναικών.
Η Μαργαρίτα Μπιτσάκου διακρίθηκε με την παρουσία της αγωνιζόμενη στη ΝΕ Πατρών ενώ τη σεζόν 2020 – 2021αγωνίστηκε με τα χρώματα του Εθνικού Πειραιώς κατακτώντας την 4η θέση στο Πρωτάθλημα Α’ Εθνικής Γυναικών.
Η Μαργαρίτα Μπιτσάκου έχει αποτελέσει σημαντικό στέλεχος των μικρών Εθνικών ομάδων με αποκορύφωμα την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι το 2018.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x