Πόλο

Λύγισε τον Απόλλωνα σε θρίλερ και πήρε το πάνω χέρι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 12-11 του Απόλλωνα Σμύρνης και έκανε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της Α1 πόλο ανδρών.

Το πάνω χέρι στη σειρά των ημιτελικών της Α1 πόλο ανδρών πήρε ο Ολυμπιακός.

Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου επιβλήθηκε 12-11 του Απόλλωνα Σμύρνης στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά και έκανε το 1-0 στη σειρά που θα δώσει το εισιτήριο για τους τελικούς.

Το ματς ήταν θίλερ μέχρι το φινάλε, με του φιλοξενούμενους να φτάνουν κοντά στην ισοφάριση με εκτέλεση πέναλτι του Γούνα που μπλόκαρε εντυπωσιακά ο Ζερδεβάς και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.

Η επόμενη συνάντηση των δύο ομάδων έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (7/5), όταν με νίκη ο Ολυμπιακός θα σφραγίσει την είσοδο στους τελικούς, ενώ ο Απόλλων κυνηγάει το αποτέλεσμα που θα στείλει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι.

Σε τρομερή μέρα για τους ερυθρόλευκους ήταν ο Γενηδουνιάς, που πέτυχε 7τέρματα. Για τον Απόλλωνα ο Σολανάκης είχε πέντε.

Ο Ολυμπιακός πήγε με προβάδισμα τριών τερμάτων (8-5) στο ημίχρονο, όμως οι φιλοξενούμενοι μπήκαν... φουριόζοι στη συνέχεια και ισοφάρισαν σε 8-8 και 9-9. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν ξανά με 11-9, με τον Απόλλωνα να απαντάει εκ νέου για το 11-11.

Το γκολ της νίκης για τους ερυθρόλευκους πέτυχε ο Μουρίκης, ενώ ακολούθησε η τρομερή χαμένη ευκαιρία του Γούνα, με το πέναλτι που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Οκτάλεπτα: 4-3, 4-2, 2-4, 2-2.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 7, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 2, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης 1, Καπότσης, Χρυσοσπάθης 1, Ίρβινγκ, Γαλανόπουλος.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης Δ. 1, Κίτσος, Τοράκης, Μοσκόφ 3, Βιτέλλας 1, Μπόουεν, Γούνας 1, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 5, Δραγώνας, Φέγγος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x