Πόλο

Κυριάρχησε κόντρα στη Βουλιαγμένη και φουλάρει για το Final 8 του Champions League ο Ολυμπιακός

Χωρίς να αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες, ο Ολυμπιακός επικράτησε κατά κράτος (14-6) της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο για την 6η αγωνιστική του Champions League, παραμένοντας σε τροχιά Final 8!

Κυρίαρχος στο… ευρωπαϊκό ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη ο Ολυμπιακός, πανηγύρισε την άνετη νίκη με 14-6 στο Παπαστράτειο για την 6η αγωνιστική του LEN Champions League, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα (μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελονέτα) και στην κορυφή του 1ου ομίλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και τελικά πήραν δίκαια την πέμπτη τους νίκη, πιάνοντας την Μπαρτσελονέτα στους 15 βαθμούς και την κορυφή του ομίλου. Από την άλλη, η Βουλιαγμένη γνώρισε την τρίτη της ήττα στον όμιλο, παραμένοντας στην 4η θέση και τους 7 βαθμούς.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Βάμος (4 γκολ) και Παπαναστασίου (3 γκολ), ενώ για τους φιλοξενούμενους 2 γκολ πέτυχε ο Καπότσης.

Το ματς


Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να μπαίνει πιο συγκεντρωμένος, με τον Βάμος να σκοράρει τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του στον παραπάνω και τον Μπούσλιε να «γράφει» το 3-0. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν πάρα πολύ καλοί στα αμυντικά τους καθήκοντα και επέτρεψαν ελάχιστα σουτ στους αντιπάλους τους, με ένα σουτ του Τρούλου να καταλήγει στο δοκάρι και με το πρώτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά με 3-0.

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 14-6

Ο Ολυμπιακός χτύπησε ξανά στον παίκτη παραπάνω, με τον Δερβίση να κάνει το 4-0. Μετά από σχεδόν 11 λεπτά αγώνα, η Βουλιαγμένη σκόραρε το πρώτο της γκολ στην βραδιά με τον Καπότση, ενώ οι Παπαναστασίου και Βάμος έδωσαν για πρώτη φορά στο ματς προβάδισμα πέντε γκολ στην ομάδα τους (5-1). Ο Νικολαΐδης σκόραρε στον παίκτη παραπάνω, μειώνοντας για το 6-2 του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του τρίτου οκτάλεπτου, ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε ξανά τον παίκτη παραπάνω, με τον Φιλίποβιτς να διαμορφώνει το 7-2, ενώ στη συνέχεια η Βουλιαγμένη έβγαλε αντίδραση, βελτιώνοντας την αμυντική της λειτουργία και μειώνοντας σε 7-4 με γκολ των Κουρουβάνη και Καλογερόπουλου. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός βρήκε απάντηση και έκανε το 8-4 με τον Βάμος, πριν ο Καπότσης μειώσει για τη Βουλιαγμένη σε 8-5.

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 14-6

Ο Ολυμπιακός ανέβασε εκ νέου την απόδοσή του στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, επιβάλλοντας τον ρυθμό του και μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Βουλιαγμένη. Ο Κολόμβος έκανε το 9-5 και ο Μπούσλιε με πανέμορφο διαγώνιο σουτ το 10-5, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με επί μέρους σκορ 6-1 στην τέταρτη περίοδο, πανηγυρίζοντας μια άνετη τελικά νίκη, με 14-6.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-2, 2-3, 6-1

Ολυμπιακός (Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 4, Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 2, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 2, Κολόμβος 1, Παπαναστασίου 3, Ζερδεβάς.

Βουλιαγμένη (Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης 2, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

Το Live του sport-fm.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x